Sta se desava u Ukrajini??? Veliki strah je nastupio. I posljednji Patriot sistem je jučer uništen kod Kijeva Ameri su zabranili Ukrima da vise koriste Patriot sisteme. Paralelno Ukri trebaju da prijavljuju dobiti da pokusaju zamesti da NATOstan nema odgovora za Kindzal. Jedino sto NATOvci jos pokusavaju napraviti je oćuvanje narativa nepobjedivosti tako što će stvoriti medijski, virtualni svijet koji nema veze sa stvarnosti.
Zašto onda upravo u Moskoviji sude kao izdajnicima inženjerima koji su kreirali Karindžal - zato što nepogrešivo rasturaju Patriote? 🤣🤣🤣 Vi ruZofili ste piš živi, ni lagati ne umijete
Onaj Mindzal?! Sto nije hipersonican, nego malo hipersonican... hahaha Samo namisljaj... Tako ste i mislili da ce Kijev pasti za 3 dana, da je "Moskva" potopljena da odsjece 16 NATO podmornica, da Rusi izlaze na Dunav, da je kod Harkiva bilo samo takticko navlacenje Ukrajinaca u "kotao", da ce Herson biti Staljingrad... Vi cete mantrati o "JAKIM" Rusima i kada ih napenale sa Krima. VRIJEME JE DA POCNETE SA TERAPIJOM!!!
Prikaži sve komentare (52)