Hahahah, ova ljevicarska woke kultura ne vidi koliko je licemjerna i lazljiva. Koja je razlika izmedju mrsavog covjeka koji nosi odijelo da glumi debeljucu i muskarca koji nosi odijelo (sminka, silikoni, stikle) da glumi zenu ali u stvarnom zivotu? Ovaj prvi se napada a ovaj drugi se u zvijezde okiva i svi smo natjerani da to prihvatino. Transrodnost je nsita drugo doli ismijavanje zenskog pola i svodjenje zenstvenosti na obicni kostim!
Joj golube znaci transrodnost i ova tema o filmu i debelima nebo i zemlja. Evo reći ću ti koja je razlika, čovjek glumi debelog lika uz pomoć kostima u jednom slučaju. U drugom slučaju čovjek hoće da bude žena jer mu tako paše i to se ne tiče ni mene ni tebe golube. A evo i treći vrsta čovjeka, dođe na klix na članak o oscarima i prikazom pretilih da izjavi hrpu neinformisanih gluposti i posere se po nekim trećim ljudima iz čista mira.
Golube, usra ti motku. Fino ti je covjek rekao, mijesas babe i zabe. Da ti pomognem: transrodne osobe ne GLUME DA SU drugog roda. To rade zato sto nemaju izbora, a ne zato sto je to "moderno". Primitivcima to izlgeda "moderno" zato sto prije nisu bili svjesni koliko je trensrodnih osoba jer su te osobe bile sistematski zlostavljane i ponizavane, pa su morale da GLUME DA NISU transrodne osobe. Svacas sad?
Prikaži sve komentare (18)