Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni doslovno tlak bude u plafonu radi ovih i slicnih "woke" bullshita...
Danas svaka budala ima pravo glasa.
glumac se zove glumac jer glumi
Lako je ženskima odglumiti orgazam, haj ti odglumi da ti se digao..
Je'l se ovo žale jer ih neko ko nije debeo glumi ? Nisu samo debeli nego i debili.
eno bune se i dinosaurusi što su stavili animirane likove u Jurassic park
Amerika puna ovakvih
https://www.youtube.com/watch?v=T19Az39zK9c
Hahahah, ova ljevicarska woke kultura ne vidi koliko je licemjerna i lazljiva. Koja je razlika izmedju mrsavog covjeka koji nosi odijelo da glumi debeljucu i muskarca koji nosi odijelo (sminka, silikoni, stikle) da glumi zenu ali u stvarnom zivotu? Ovaj prvi se napada a ovaj drugi se u zvijezde okiva i svi smo natjerani da to prihvatino. Transrodnost je nsita drugo doli ismijavanje zenskog pola i svodjenje zenstvenosti na obicni kostim!
Joj golube znaci transrodnost i ova tema o filmu i debelima nebo i zemlja. Evo reći ću ti koja je razlika, čovjek glumi debelog lika uz pomoć kostima u jednom slučaju. U drugom slučaju čovjek hoće da bude žena jer mu tako paše i to se ne tiče ni mene ni tebe golube. A evo i treći vrsta čovjeka, dođe na klix na članak o oscarima i prikazom pretilih da izjavi hrpu neinformisanih gluposti i posere se po nekim trećim ljudima iz čista mira.