Oni stvarno misle da je neko glup. Hrvati dobiju alat za uništenje države, Srbi imovinu, a Bošnjaci zakon koji je dio civilizacije. Neka nema izbora 20 godina. Nemojte popuštati, jer će inače ostvariti ratne ciljeve.
Nama treba promjena sistema a ne samo promjena političara. Ko god dodje na vlast bice isto. Narod misli da su demokratija i izbori neka besplatna igra i da moze ovako dzaba dovijeka da se zivi od dizanja kredita i BEZ RADA. 20 godina dizu se krediti i ljudi uhljebljavaju, pare se trose na organizaciju izbora, drzavne i vjerske proslave svaki drugi dan. Doslo je do kraja, nema stvaranja para, samo praznici, dok raja odlazi. Svi ce putem rudara do potpunog raspada vrlo brzo.
Pa upravo se nesto ovako radi. Dodik organizuje sjednice i maze oci ljudima, time sto ce vjerovatno dobiti ono sto bi im bilo prakticno nemoguce oduzeti sume i vode na teritoriji sumske republike, dok istovremeno Bakir sprema fildzan drzavu i davanje Srbokatolicima neke vrste treceg entiteta. SDA ce slaviti neke ustupke u vezi doma naroda i Inckove odluke, koju za 10 godina niko ziv nece postovati. Sve u svemu, mi cemo najgore proci, kao i uvjek.
Prikaži sve komentare (410)