Komentari (410)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama pupa hava, drugima konkretne stvari 🤣
Sve je ovo maslo Bakira Dodika i Covica i njihovih kafanskih okupljanja sa predstavnicima medjunarodne zajednice
Pa upravo se nesto ovako radi. Dodik organizuje sjednice i maze oci ljudima, time sto ce vjerovatno dobiti ono sto bi im bilo prakticno nemoguce oduzeti sume i vode na teritoriji sumske republike, dok istovremeno Bakir sprema fildzan drzavu i davanje Srbokatolicima neke vrste treceg entiteta. SDA ce slaviti neke ustupke u vezi doma naroda i Inckove odluke, koju za 10 godina niko ziv nece postovati. Sve u svemu, mi cemo najgore proci, kao i uvjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Oni stvarno misle da je neko glup. Hrvati dobiju alat za uništenje države, Srbi imovinu, a Bošnjaci zakon koji je dio civilizacije. Neka nema izbora 20 godina. Nemojte popuštati, jer će inače ostvariti ratne ciljeve.
mogu negirat genocid kolko hoce, ali sume srpske su imovina RBiH 😁
Pa kad tako rekneš mjenamo manjeg lopova za veceg mi Hrvati ali sami ste se krivi što ste birali tuđeg predstavnika
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E ovo je pošteno. Bravo. Svakom ono što nakviše voli. Bravomjoš jednom. Svaka čast.
I dobro pitanje da se postavi, zašto se Srbi i Hrvafi osjecaju toliko napeto, toliko napadčki prema Bošnjacima, ljudi. Stanite, zar nije svakog od nas lična karta ista?
Zašto se ne occjelite vec jednom, svima bi bilo lakše, uz jednog prijedsjednika, dal bio Bosanac ili Hrvat
Vlah to nikad nije bio prijatelj
Nije bitan Inckov zakon, zna se šta o genocidu misle bosanski pravolavci iz tzv Republike Srpske, ne moraju to izgovarati. Zato vas molimo nemojte nas na taj način umirivati, jer mi i nismo nemirni, mi smo samo napačeni od naših komšija i susjeda.
Srbima imovina? Pa to bi faktički značilo izgubiti državu? Ko će normalan na to pristati?
treba da bude samo 1 predsjednik, i to da se uvede pravilo da moze biti samo iz manjinskog naroda.
Molim glasaj i podijeli!!! https://www.izmjeneustavabih.com/
Ko provaci te samoubilacke ideje po nas Bosnjake?! Ako neko od ovih nasih pokusava da ispita nas nivo strpljenja treba da zna da cemo prvo jbt mater njima pa onda i ostalima. Nemojte nas podcjenjivati!
Provaci
Mualimani stvarno misle da ce nam oduzeti vode, šume, poljoorivredno zemljiste, rudna bogatstva itd. Pa to ni mrtvi necemo.dizvoliti. Od čega da zivimo onda. Hićete da nam zabranite pravljenje HE na Drini, a čitav svijet je u recesiji sa el energijom. Hoćete sve da nam uzmete pa da pocrkamo. E neće moći.
Netreba nama Genocid. Mi hocemo Bosnu i Hercegovinu.
Bosnjacima Bosnu a ostalima kitu!!!
Devetogodišnja djevojčica iz Afganistana spašena od udaje za 55-godišnjaka Ajša nije bila te sreće. Nju je stara pedofilčina i šizofrenik oženio kada je imala 7 godina.
Đubre jedno
Devetogodišnja djevojčica iz Afganistana spašena od udaje za 55-godišnjaka Ajša nije bila te sreće. Nju je stara pedofilčina i šizofrenik oženio kada je imala 7 godina.
Al u kuurcu. Negiranje genocida je zakon.