Ma Dobro te vise....hocete Ko neku gradzansku drzavu a je li neko glasao za Kordica onda je izdajica...moze Hrvat Ali samo tipa Sejde koji ce biti i vanzemaljac ako ima koristi....kaze izdali Srebrenicu, Po cemu?Sta je to bilo losije u Srebrenici zadnje 4god nego zadnjih 20god prije dok je SDA vladao (koliko ste donacija uzeti,trebale su sve ulice biti pozlacene u Srebrenici)....nisu Srbi i Hrvati Problem BiH vec takvi kao ti koji misle da je BiH vasa babovina.
e cuj SDA omogucila izbore, a drzali vlast 12 godina sa HDZ-om dok je Irma cekala godinama presudu u Strazburu i time omogucila izbore u Mostaru. Bakir jos jednom pokazuje da nema pojma sta prica i da SDA tone nevidjenom brzinom.
Srbo pokatoliceni lazni Hrvatu, ti vasi spinovi nece vise prolaziti kod Bosnjaka. Bio je Dragan u Predsjednistvu, pa je blokirao sve sto je mogao, izmedju ostalog i tuzbu protiv Srbije. Pa necete nas praviti babunima po sto puta. Zeljko Komsic sad ide i na nize novoe, jer vi cijljano drzite u blokadi Federaciju, trazeci da se izborni zakon izmjeni onako kako vi hocete.
Prikaži sve komentare (462)