Imali ko iz ove familije Adams a da nije na budžetu da ga narod ne hrani i ne oblači, imali iko da zarađuje lično platu a ne da čeka budžet narod da ga plati
SDA je najvece dobro koje se bosnjacima desilo, proveli referendum za nezavisnu drzavu BiH, osnovali, Armiju RBiH, predvodili je, opremili, obucili, hranili i oslobadjali drzavu i stitili bosnjacki narod od nestanka i unistenja. Posle rata vrlo temeljito radili na obnovi agresijom i ratom razrusene drzave, gdje su doveli do toga da nam vise i ne treba MMF, a sto je najbolje i najvaznije, imaju povjerenje bosnjackog naroda i svojih glasaca. NAROD ZNA i zato glasamo svi za SDA.
U Sarajevu je uvijek bili mjesta za sve ljude bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku, sexuallnu ili bilo koju drugu orjentaciju i to je Nađa dobro kazala: "Odreći se borbe za osnovna ljudska prava? Možda su sarajevski 'liberali' u 2020. zamijenili ideologije zarad ličnih interesa, to ne znači da LGBTQ osobe neće slobodno šetati svojim gradom. Hoće, jer u Sarajevu će uvijek biti mjesta za sve ljude" Nađa se bori za sva ljudska prava, što je nekima nije prihvatljivo.
Prikaži sve komentare (393)