Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali ko iz ove familije Adams a da nije na budžetu da ga narod ne hrani i ne oblači, imali iko da zarađuje lično platu a ne da čeka budžet narod da ga plati
@gooUser1599739928 Ne kradu oni. Nego pošalju ono otkinutu ruku sto trci na prstima da ona krade.
@gooUser1599739928 Pa kako britanska kraljevska porodica, tako i ova nasa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
muka mi je automatski kada cujem ili procitam prezime Izetbegovic.
SDA aktivisti podsjetite ljude šta smo uradili u prethodnom mandatu i šta kanimo uraditi u nastupajućem. Ne obazirite se na provokacije i laži kojih će biti kao i uvijek. Mi u svemu moramo biti za primjer, vodite korektnu kampanju čuvajući vlastiti dignitet, dignitet rivala i izbornog procesa. Nama ne trebaju laži niti niski udarci. Istina je na našoj strani. Svemoćni Bog i naš dobri narod su uvijek bili uz nas. Zato smo uvijek i pobjeđivali. I nastavit ćemo da pobjeđujemo.
HVALA dragom Bogu, BIH Armiji, SDA i Aliji, što smo živi ostali, śto smo svoji na svome postali. Šta bi bilo ko to zna, da nam nije SDA, ko bi narod poveo, na selamet izveo. Navalile sile zla, ali tu je SDA, izborismo sa njom spas, zaslužuje od nas glas. Šta je nebu sunčev sjaj, to je Bosni SDA, i da nije SDA nebi bilo BIH. HVALA BiH Armiji SDA i Aliji, što smo živi ostali, što smo svoji opstali. HVALA TI SDA I PREDSJEDNICE ALIJA ZA NEZAVISNU I SUVERENU DRZAVU BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova mala nema veze sa Alijom. Nju je guzilo pola Sarajeva
Tobe yarabi...
Da se razumijemo vi Izetbegovixi samo volite nemoral,korupciju,prevare.
putine kralju tvoj narod ima budućnost
mala pročitaj dedine knjige moraš znati za šta živiš pa tek onda od čega živiš
Smece!!!
@citamotua4 Garant si neki k.r.ez.o sirotan.Sogurno si sljegao iz neke v.u.k.o.j.e.n.i.n.e
Mudrac kao dedo i babo joj.Nece valjda i ova zasjesti 20 godina da nas je.b.e u zdrav mozak.
Ma ofirna je barbika. Sramota za dedu rahmetli i cijelu porodicu, ko je nju pitao išta na ovu temu? Jeftini populizam najniže vrste.
Pa sta ce kad nista drugo ne zna radit, nece valjda od onih preloših fotografija živjeti. Govori tecno neki strani jezik? Ne? Poznaje ekonomiju? Ne. Pravo? Ne. Umjetnost? Ne. Mozda je sportistkinja? Ne. Treba razumjeti :)
Šta ih je majko samo se kote
Ovim je sve rečeno "borba za svaki glas"
sramoti dedu
a kakav retard
Pametna djevojka