Na danasnji dan 1934. ubijen je srpski kralj-diktator, koji je promjenio ime drzave u Jugoslavija, Hrvatima osporavao pravo na ime i jezik, ukinuo sve partije osim njegove, proganjao komuniste, naredjivao ubistva hrvatskih intelektualaca, radio sta je htio. Kap koja je prelila casu bila su ubistva brace Radic u sred beogradske skupstine, sto je bio znak da kralj mora umrijeti, nakon cega su se Srbi cudili sto im je kralj ubijen, pa su ga proglasili mucenikom?!
Danas u BiH balije uskracuju pravo na slobodu Hrvatima, od zlocina mudzahedina, nerasvijetljenog ubistva Joze Leutara, brojnih teroristickih napada izvedenih na teritoriji sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom od strane vehabija, brojnih preglasavanja Hrvata, a sada ponovo biraju hrvatskog clana predsjednistva, pa je doslo vrijeme da se istorija ponovi, jer balije nisu nista naucile na srpskom primjeru uskracivanja slobode Hrvatima.
Pozivam Hrvate da organizuju atentat na izroda Komsica i da tako posalju poruku balijama da im vise nikada ne padne na pamet da im biraju predstavnika, inace slijedi atentat i na Bakira. Dosta je bilo vaseg javasluka. Predlazem angazovanje profi ubica iz Srbije, jer ipak oni imaju puno iskustva u tome, od ubistava svojih vladara pa do danasnjih politicara. Samo zveknes snajpicem 1 metak u vugla Komsi i gotovo.
Prikaži sve komentare (331)