Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Željko, iskreno mi je drago sto sam ti dao glas. Vidjeti face susjeda zvaničnika (Andrija i Kobilinde) kako nariču i cmizdre nad tvojom pobjedom je neprocjenjivo, a za sve ostalo je master card. ;)
SDA je do nogu (figurativno) dotukla protivnike, čak sumnjam da će se neki uopšte više kandidovati, svi oni koji su izašli iz SDA nema ih na državnom nivou, na kantonalnom i federalnom nivou će ih biti, ali beznačajan broj. Kao šlag na tortu je došao izbor zlatnog ljiljana za predsjedništvo. Naravno, i pobjeda u manjem bh entitetu ide nam na ruku, već je označen kao rusofil i antiEu :)
@Realno02 ti si dostu corav, vidjet ces kako ce se formirati vlasti u kantonima a kako u domu naroda, progledaj malo, probudi se, jos malo pa nestalo SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Moras ih prvo pohapsiti!
.Ne postoji (po ustavu) nikakav hrvatski,bosnjacki ili spski PREDSTAVNIK ili clan predsjednistva,nego samo po ustavu stoji da se biraju 2 clana predsjednistva iz Federacije i to jedan IZ REDA hrvatskog naroda a drugi iz REDA bosnjaka,a iz RS-a se bira samo jedan clan predsjednistva IZ REDA srpskog naroda,dakle nigdje ne pise da su oni predstavnici samo svog naroda nego po ustavu oni trebaju predstavljati sve gradjane(a ne narode) Ne znam sta hocete vi
Na danasnji dan 1934. ubijen je srpski kralj-diktator, koji je promjenio ime drzave u Jugoslavija, Hrvatima osporavao pravo na ime i jezik, ukinuo sve partije osim njegove, proganjao komuniste, naredjivao ubistva hrvatskih intelektualaca, radio sta je htio. Kap koja je prelila casu bila su ubistva brace Radic u sred beogradske skupstine, sto je bio znak da kralj mora umrijeti, nakon cega su se Srbi cudili sto im je kralj ubijen, pa su ga proglasili mucenikom?!
Danas u BiH balije uskracuju pravo na slobodu Hrvatima, od zlocina mudzahedina, nerasvijetljenog ubistva Joze Leutara, brojnih teroristickih napada izvedenih na teritoriji sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom od strane vehabija, brojnih preglasavanja Hrvata, a sada ponovo biraju hrvatskog clana predsjednistva, pa je doslo vrijeme da se istorija ponovi, jer balije nisu nista naucile na srpskom primjeru uskracivanja slobode Hrvatima.
Pozivam Hrvate da organizuju atentat na izroda Komsica i da tako posalju poruku balijama da im vise nikada ne padne na pamet da im biraju predstavnika, inace slijedi atentat i na Bakira. Dosta je bilo vaseg javasluka. Predlazem angazovanje profi ubica iz Srbije, jer ipak oni imaju puno iskustva u tome, od ubistava svojih vladara pa do danasnjih politicara. Samo zveknes snajpicem 1 metak u vugla Komsi i gotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čoviću popušio si ga. Idi na radobolju ispred kuće koju si napravio od para svog glupog naroda i tamo plači Ili idi plenkovicu ili kolindi (za koju si ti glasao i nametnuo je hrvatima), nek te malo uninaju.
Bošnjaci su ovim sramotnim preglasavanjem Hrvata pokazali koliko im je stalo do BiH..Hrvati vam ovo neće zaboraviti!
naruci sebi pjesmu "Isplaci se bice ti lakse"
to smeće balijsko nesmije ni doći u Mostar kao ni ui jedan većinski Hrvatski grad,ovo je dobar razlog da idemo dalje sa razgradnjom ove jebivjetrine od države....
Pa bio je neki dan u slobodnom Mostaru .Nismo vas se bojali ni 1993 pa ne vidim razloga da vas se i sad bojimo!!
Covic vec uradio vise nego bake za prosli mandat. Hvala Zeljko!
Da je HDZ pametan privukao bi Bošnjačke glasove ,a ne glupom retorikom ,koda žive u srednjem vijeku
Šta sam reko, BiH pobjeđuje!
Oni ti ga puse Zeljaneeee,Zeljaneeee...
Pizda poturicka ne smije ni primirisati hrvatskim gradovima pa bas da vidimo sta ce on to otvoriti a sta zatvoriti.
@cafircugetina prepo se tebe. Haha. Covjek vec zatvara ured u Mostaru,a ovaj prijeti. Haha, Boze dtagi krmeta od covjeka. Haha
Bravo KOMSICU ti si jedini legalni predstavnik hrvatica - dasu pametni da sute jer mogu dobiti po guzi opet
KVISLING ŽELJKO je pravi predstavnikjednog od Bih naroda.U Herceg Bosnu uključujući srednju Bosnu(ona i te kako postoji na 25% BiH TERITORIJA-samo se prošetajte kroz ta područja) ne smije ni 100 km blizu,u republici Srpskoj bi ga zalili VRELOM VODOM,a u "Turkmenistanu"! mu se većina iza leđa smije i drži mga za jadnika i izdajnika,slično kao što se dogodilo i Drugu Sejdi. Zaboravljen i odbačen!
Hajd'ne lupaj
KAZE DODIK DA CE TRAZITI, DA SE NA MENIJU U PREDSJEDNISTVU, NEDJE I KRMETINA. JEL JEDE ZELJKO(SULEJMAN) KOMSIC KRMETINU?
realno, realno...koji ce vam qrc ured nekakvog predsjednika (u koji ti kurceva glavo nikad neces uci ko obican smrtnik), a univerzitetska citaona ti pored stoji porusena.sta imas od bilo kakvog ureda, to su samo njihovi uredi.