Man Utd sa ovakvim transferima, trenerima, igracima, igrom, rezultatima ... pokazuje da je od jednog velikog kluba, koji je dominirao ligom i koji je bio u vrhu evropskog nogometa, ostalo samo ime. Nazalost! Uvijek smo znali da ce Fergusona biti tesko zamjenti ali da ce Utd imati menadzere koji ce trositi toliko para a nista ne osvajati ... to niko nije mogao ni pretpostaviti!!!
@MrBig Liverpool je taj koji je u zadnjih deset godina osvojio samo jedan trofej. Manchester od 2013, kada je otišao Ferguson ima ja mislim šest trofeja. Tako da ta priča da United ništa ne osvaja ne prolazi.
@gitar ako mislis na liga kup, fa kup, ligu evrope ...slazem su ti trofeji osvojeni. Medjutim Man Utd nije klub koji treba da osvaja liga kup i te tako nize rangove takmicenja i s tim bude zadovoljan. Treba da osvoji premijer ligu, ligu prvaka pa onda moze i liga kup sa drugom ekipom. Ne pricamo mi o Totenhemu vec o Velikom Unitedu sa malim trofejima! I ne znam sto spominjes liverpool. Ja bi sve dao da igraju ko liverpool makar ne osvojili ni taj liga kup!
Prikaži sve komentare (19)