Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika od prije 16 godina
Jos jedna propala investicija hahah
Sahtar pokazuje kako strasan posao radi kad su u pitanju transferi.
Man Utd sa ovakvim transferima, trenerima, igracima, igrom, rezultatima ... pokazuje da je od jednog velikog kluba, koji je dominirao ligom i koji je bio u vrhu evropskog nogometa, ostalo samo ime. Nazalost! Uvijek smo znali da ce Fergusona biti tesko zamjenti ali da ce Utd imati menadzere koji ce trositi toliko para a nista ne osvajati ... to niko nije mogao ni pretpostaviti!!!
@MrBig Liverpool je taj koji je u zadnjih deset godina osvojio samo jedan trofej. Manchester od 2013, kada je otišao Ferguson ima ja mislim šest trofeja. Tako da ta priča da United ništa ne osvaja ne prolazi.
@gitar ako mislis na liga kup, fa kup, ligu evrope ...slazem su ti trofeji osvojeni. Medjutim Man Utd nije klub koji treba da osvaja liga kup i te tako nize rangove takmicenja i s tim bude zadovoljan. Treba da osvoji premijer ligu, ligu prvaka pa onda moze i liga kup sa drugom ekipom. Ne pricamo mi o Totenhemu vec o Velikom Unitedu sa malim trofejima! I ne znam sto spominjes liverpool. Ja bi sve dao da igraju ko liverpool makar ne osvojili ni taj liga kup!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oo dragi manchester.. mogli ste misimovica dovest za 300 miliona i tafarela na gol za 79 miliona ccc jqo pojacanja, jao u sta se pretvori klub 🙄 #siralex
Joj slike i profesionalaca sa klixa u pm
Ove cijene su otisle u tacku, sad igraci iz prve kantonalne vrijede po milion 🤦🏻‍♂️
Solida , nista specijalno. Uglavnom trener je problem.
Solidan igrač, agilan i dobar u ofanzivi, eh sad pod Murinjovom palicom koliko će pokazati te ofanzive....