Pitanje je sad nakon 25 godina da li su Bosnjaci mogli proci bez rata i BiH. Najgora opcija je bilo izabrat vezanje zastava. Skutori su nam zabili nož u leđa kad je bilo najgore. Mostar, G Vakuf,Ahmici, Capljina, Dretelj jel treba jos???. Bosnjaci su kao Izraelci okruzeni sa neprijateljima koji bi sve njih pobili
@r2d2limeni posebna napomena mog stava- hrvatski heroji u vukovaru nemaju nikakve veze sa lopovim iz Gruda i Sirokog. Skutori su 90 % rata švercali sa srbima a krali od bosnjaka. Nejgora gamad koju ni A-bomba ne moze istrijebiti. Od Zagreba do Dubrovnika svaki sverc i lopovluk je od njih.
@poskok123 ma nemoj mi soliti pamet kao da nisam bio u BiH 92-95. Sukob Armije i HVO je inociran i napravljen od Mate Bobana i njegovih lopova. Ko je ubio generala Blaza Kraljevica ??? Znajuci da.sukob ce donijeti prodaju nafte srbima. Jel tako. Srpsko tenkovi od 93 su jedino preko HVO mogli dobiti naftu. Zadro je herolj i slucajno znam ko je. Isto kao i marko babic. Ali ovi sto su 93 zavadili su iz gruda lopovi i ubice.
Prikaži sve komentare (259)