Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milosevic: Molim vas,6 hiljada Hrvata je pola godine branilo Vukovar,napadalaje cela prva armija,vazduhoplovstvo,cudo,sva sila koju je JNA imala,a oni nisu obranili Knin kojem se moze prici iz samo 3 pravca,nisu ga branili ni 12 sati!
Nikada vi niste ni bili prijatelji, čak ni u vrijeme Tita kada je k'o fol bilo bratstvo i jedinstvo. Najdalje ste dogurali do saveznika kada ste sanjali o podjeli Bosne i uvijek vam se izjalovi.
Ubila se ti kolinda kitarovic za pornhuba..vec te vidim u threesome double anal..
Kolinda voli vlažne metafore.
Усташка посла! А ову треба јебати да скине коју килу.
Pa normalno hvala Bogu , a ne ko naš tupson Bakir u Srebrenici pred 8000+ mrtvih priča kako smo spremni oprostit , o pomirenju , o suživotu itd . Pa kad jos njihovi agenti izrežiraju napad na Vučića par dana poslije on trči u Beograd da se izvinjava , pa sakrivanje ploče na vijećnici da se agresor ne bi uvrijedio itd . Fuj kakav smo narod bez imalo ponosa i dostojanstva .
Sta bi ljudi u Bosni tek trebali reci?!
Kad su to Srbi i Hrvati bili prijatelji?
@alahubagr Imaš primjer. BiH
@E_Blum Nisu prijatelji u BiH.. Samo imaju zajednički interes. I to samo trenutni...
Gdje su sada Covicevi skutori sto se bratimile sa cetnicima i djele BiH?
Pa koliko znam političkom Sarajevu je draži Karadžć i njegova stranka nego Dodik
Pitanje je sad nakon 25 godina da li su Bosnjaci mogli proci bez rata i BiH. Najgora opcija je bilo izabrat vezanje zastava. Skutori su nam zabili nož u leđa kad je bilo najgore. Mostar, G Vakuf,Ahmici, Capljina, Dretelj jel treba jos???. Bosnjaci su kao Izraelci okruzeni sa neprijateljima koji bi sve njih pobili
@r2d2limeni posebna napomena mog stava- hrvatski heroji u vukovaru nemaju nikakve veze sa lopovim iz Gruda i Sirokog. Skutori su 90 % rata švercali sa srbima a krali od bosnjaka. Nejgora gamad koju ni A-bomba ne moze istrijebiti. Od Zagreba do Dubrovnika svaki sverc i lopovluk je od njih.
@poskok123 ma nemoj mi soliti pamet kao da nisam bio u BiH 92-95. Sukob Armije i HVO je inociran i napravljen od Mate Bobana i njegovih lopova. Ko je ubio generala Blaza Kraljevica ??? Znajuci da.sukob ce donijeti prodaju nafte srbima. Jel tako. Srpsko tenkovi od 93 su jedino preko HVO mogli dobiti naftu. Zadro je herolj i slucajno znam ko je. Isto kao i marko babic. Ali ovi sto su 93 zavadili su iz gruda lopovi i ubice.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Slava palim braniteljima Vukovara i nevinim žrtvama od velikosrpske agresije.
Bošnjaci, Hrvati i Srbi nemojte biti glupi stvorovi koji žive u mržnji i zlu, pomažite jedni drugima, surađujte, ostvarite pozitivne ekonomske i socijalne kontakte, osudite zločine i zlo prema čovjeku, svakom njegova vjera i ubjeđenje jer crkva i džamija imaju mjesta i neka ide u njih ko želi! Niti Isus a.s. niti Muhammed a.s. nisu napadali druge ljude i vjernike, a borili su se protiv zla i zlih ljudi!!! ŠIRITE MIR I ČINITE DOBRA DJELA!!!
Ocito je proteklo dovoljno vode neretvom da covic i dodik budu prijatelji. Boro i Ramiz 21. vijeka
Jako ružni komentari, neka hrv. mediji slijedeće godine pišu o 11.7. kao danu oslobođenja
Mila i draga, nemoš ti dalje od ustašluka! Sve počasti tu sahranjenima. Oni nisu poginuli da bi vi bagro prigrabili sve ono što su oni zaradili i ostavili iza sebe! Nemožete ni da okrečite ono šta su ostavili iza sebe - pokrasti da, to ste uredno, uradili!
nemojte skupa sa njima opet se sprijateljit pa na bosnjake.
a kakvi ste vi tek prijatelji ... noz u ledja prvom prilikom ....