Ljudi moji samo da znate kako ova gamad reklamira BiH. Pozivaju se da kupuju zemlju da grade kuce, jer kako kazu "nevjerovatno je jeftino".. Ako mislite da je to biznis da se naseljavaju i da postanu dio naseg drustva, pa da nam za par godina pocnu uvoditi svoje zakone bujrum hvalite ih, klanjajte im se i prodajite im dedovinu... Ja ih nikad necu podrzati u njihovim lukavim planovima.
@Una Da, danas se nazalost sve svelo na novac, al ja smatram da za njihove ciljeve ne bi smjelo da postoji cjena, ne znam o kolikim parama da se radi, jer ovo ako ovako nastavi mi cemo biti ti koji cemo skupo platiti.
@Una , nazalsot, potpuno si upravu. Sta je ova Bosna nekome skrivila pa da se u njoj nakotilo ovoliko bolesne stoke bez mozga? Ocito je i to da sto je u drustvu vise islama, ta drustva su bolesnija. A ovolika proizvodnja hodza i bula i sijaset novih medresa (a sve fino finansirano islamistickim novcem) nakon zadnjeg rada evo vidimo daje i "zavidne" rezultate.A upravo je to bila svrha pomenutih medresa i njihovog kadra.
Prikaži sve komentare (286)