Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da prevedem: Bosna je raj na zemlji, sa nevjerovatno glupim ljudima koji ne znaju da cijene. Zato cemo je kupiti gruntovno, a nazovi braća će nam biti jeftina radna snaga.
Ljudi moji samo da znate kako ova gamad reklamira BiH. Pozivaju se da kupuju zemlju da grade kuce, jer kako kazu "nevjerovatno je jeftino".. Ako mislite da je to biznis da se naseljavaju i da postanu dio naseg drustva, pa da nam za par godina pocnu uvoditi svoje zakone bujrum hvalite ih, klanjajte im se i prodajite im dedovinu... Ja ih nikad necu podrzati u njihovim lukavim planovima.
@Una Da, danas se nazalost sve svelo na novac, al ja smatram da za njihove ciljeve ne bi smjelo da postoji cjena, ne znam o kolikim parama da se radi, jer ovo ako ovako nastavi mi cemo biti ti koji cemo skupo platiti.
@Una , nazalsot, potpuno si upravu. Sta je ova Bosna nekome skrivila pa da se u njoj nakotilo ovoliko bolesne stoke bez mozga? Ocito je i to da sto je u drustvu vise islama, ta drustva su bolesnija. A ovolika proizvodnja hodza i bula i sijaset novih medresa (a sve fino finansirano islamistickim novcem) nakon zadnjeg rada evo vidimo daje i "zavidne" rezultate.A upravo je to bila svrha pomenutih medresa i njihovog kadra.
pa i jeste zemlja iz snova, mozemo samo sanjati sta imaju druge zemlje
Kako je zaboravio spomenuti da načelnik na Ilidži ima lijepu glavu?
samo ste nam vi jos falili
Svako sa strane vidi priliku u Bosni i Hercegovini, smo mi iznutra vidimo neprilike. Onda je samo do nas i kako gledamo na svijet oko sebe???? Više mrzimo nego volimo, više rušimo nego što grdimo, viđe smo pesimisti nego optimisti. Ovakvim kakvi smo, svako drugi je kriv, samo smo mi divni i jadni. NISU NAM KRIVI DRUGI, SAMI SEBI ČINIMO NEPRAVDU
A koju to ti priliku za Bosnu vidis u ovom arapskom naseljavanju idiote bez mozga!? Da ti Arapu ulazu u bilo kakvu proizvodnju, pa nekako bi covjek i mogao naci tu neceg pozitivnog ali kupovina zemlje i pravljenja arapskih naselja po Bosni je nesto sto se mora svim silama sprijeciti. Ta arapska banda nije zainteresirana cak ni za kupovinu ili izgradnju hotela vec iskljucivo za kupovinu zemlje!!! Pa onda na toj zemlji slijedi pravljenje arapskih naselja.
Rasisti: ne damo svoje i umremo od gladi...
Je li ovaj brko stvarno rekao sve sto je dole ispod napisano? E, onda se vidi da do para nije dos'o pamecu nego zbog nafte u avliji.
Da odmah razjasnimo Bahrain nema naftu al su zato preobrazovani ljudi, i u arapskom svijetu Bahrein je sto je u Evropi Svicarska, a 80% Bahreinaca je skolovano u Evropi i Americi
Bujrum Braco samo gradite i pravite hotele i resorte ako Bogda 10 tak Miliona turista posjeti Bosnu nasu a Bogami i Hercegovinu . p.s. (markica po markica 10 miliona markica) ucite djeco arapski,turski englenski,njemacki spanski....
U Arabiju, pa ih tamo bujrumaj koliko hoces, sto se tice Bosne, nikakvih stranaca. Primali su nasi djedovi strance, pa smo dobili dva destruktivna elementa u vidu manjina. Samo nam jos Arapi trebaju ovdje da donesu svoja sranja. Ako ce ulagati u proizvodnju i za profit, OK, ako misle se naseljavati, isss zajedno sa takvima kao sto si ti.
Dvije po dvije i 202 markice jaro. Samo kupi dovoljno vazelina da ti lakše klizi :)
najbolji primjer hitlerovih nasljednika je u ovoj komentar senkciji, mislio sam da se samo izmedju sebe mrzimo ali mržnja i strah od drugacijeg su urezani duboko u vas
Hajde ne seri glupi stvore. Ti bi u Bosni gdje postoje dva destruktivna elementa nastala migracijom u vrijeme OC, AU, SHS i SFRJ, sad naseljavao opicene Arape koji uz more love ne znaju i nece svoja drustva da urede? Mrss stoko.
Kako se danas ratovi vode zbog nafte u budnucnosti ce se vodit radi vode... mark my words
kozojebu, marš u pizzdu svoje materrine. jebbo vam bakir matter koji vas dovlači.
@puJ-do Zaboli me quuurac sto oni pokupovase pasaluk i ako tamo ne dovode "turiste" koje bi NASELJAVALI po Bosni..
@Roin sta ti ima protiv isotocnih arijevaca? Posto vec vidim da si nacista
za tebe mjesto iz snova a za nas mjesto iz noćnih mora.
i mi želimo sve što bahrein ima...btw oni su dali milijarde za naše borce koje smo, zahvaljujuci našim mudrim glavama,dobili u certifikatims
prodat cemo se za saku dukata zalosno (:
Bićemo najbogatiji😂