Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako pokrice u zlatu, do je davno prestalo ;) basha sidro valuta je euro :)
E baš si krava kravo jedna. Umjesto da kažeš \"jadni oni nemaju ni vode da se napiju ko ljudi\" ti ih još zajebavaš. Zbog nedostatka vode izbila je epidemija kolere i već ima mrtvih i preko milion izbjeglica. Mi bi trebali apelirati na naše političara da napune bar jedan avion sa našom vodom i da im pošalju kao humanitarnu pomoć. Jer i mi smo bili u situaciji da smo tražili pomoć od cijele evrope pa i svijeta i većina nas zna kako je biti izbjeglica. Trebalo bi poslati i jedan avion lijekova, ali možda i ne, pošto se lijekovi uzimaju većinom poslije obroka...
dolar nema podlogu u zlatu vec odavno!
haj makar nismo najgori
Baš su mi simpatični ovi crnci. Imaju i ljep novac. Šarene novčanice sa puno nula. Baš fino, znači svi su bogataši. A novac im ima podlogu u zlatu, baš kao i naš. I to je fino. I euro i američki dolar imaju podlogu u zlatu. I to je fino. A haaaa.....njaaaa, njaaaa !