Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel zbog punjenja nema vode u gradu?
Postoje idejni planovi oko izgradnje zatvorene žičare, slične kao na Trebeviću", najavio je ministar Šabić. -------------------------------- Sve postoje planovi, trebao si ti jarane planove pretvoriti u realnost, a ne tu pred izbore suplje prosipati o planovima. Plan je Hrasnica - Igman - Babin Dol - Vrh Bjelasnice. To je plan vec 20 godina.
Sto moze zamisliti kokuz ne moze podnijeti denjiz. Sto znaci: P je duhovit komentar na mastanje sirotinje da budebogata. Tur.: kokoz Sto znaci: siromah, deniz Sto znaci: more.
Kaže Dodik jebbaste mu ono na Jahorini. Povuklo mu federalno Sarajevo vodu. Biće vanredno Vučić na rts-u zbog ovog.
I odmah se neko popiso... Pa de sacekaj da se bar napuni.
🎯⚜✨ Bećireviću, najbolje ti je da odustaneš u ime Hadžikadića i da lično pričaš sa Hadžikadićem, ne preko Nikšića. Ovaj te je pustio niz vodu i politički si mrtav nakon ovog poraza koji ti se sprema. Sjeti se kako je Nikšić pregazio velikog Bešlagića? #pravipredsjednik
Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. Hadzikadic2018
BRAVO!!!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Na Kongresu Bošnjaka Svijeta, svi čitaju sa pripremljenih papira, a Hadžikadić iz glave. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Bravo profesore Hadzikadicu, dostojanstveno, kulturno obracanje javnosti #MH2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hoću predsjednika kojeg će poštovati drugi predsjednici i druge države, koji kad se pojavi mora ostaviti utisak pojavom, manirima i oblačenjem, a onda i intelektom i ponašanjem. Hadžikadić! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Ovo se zove pranje budžetskog novca.
Znači kanistere u ruke i na Bjelašnicu na vodu.
NIKO NIJE DOLETIO HELIKOPTEROM DA OTVORI BARU. NAMA JE TO NORMALA
Hajde, đe su kamere, gdje je crvena vrpca? Mogli ste i vi otvoriti jezero bez vode, ko milorad. Vlahahahaahahahahaaa