Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo malinare i slične da se pripreme za tendere. Nemojte da bi kupili od nekoga ko to može održavati. Mora biti skupo.
Stanica na Otoci netaknuta od Februara bolan ne ofirajte se pa imate li imalo stida.
Sta cemo sa onim jabukama sto je posadio nacelnik opcine ilidza duz planiranih šina os ilidze do hrasnice.🤔
Trola do Vogosce je glupost, jer nema toliku potrebu, a usporice postojeci saobracaj, koji je ionako radnim danom u kolapsu na toj relaciji
Super. Moze ovo i bez SDA. Imali su previse vremena. Koliko treba biti glup i pasti na obecanje neposredno pred izbore.
Tramvaj do hrasnice, a ne mogu da odrzavaju ni ovu prugu sto vec imamo, a o vozilima da i ne govorim. 😂 Al idu izbori..
Ne možete da uspostavite redovan minibuski saobraćaj u starogradskim naseljima, ali hoćete da se zadužite 68 mil. da dodatno i nepotrebno povezujete Vogošću i Hrasnicu. Je li to stvarno najpreća stvar trenutno? Nije dovoljno što su predgrađa povezana komercijalom?
Pa majku mu j. bem koji je ovo put da se Zaduzujemo za iste stvari!!! Koji je ovo put da se sere-Prica o istoj stvari a sve stoji. Imal kakve ognjene lopte na vidiku da nas strefi vise.
Juzna longitudiLala 😀
Kamo sreće da se krene u izgradnju infrastrukture. Ali, čisto sumnjam da će to ići ako SDA ostane na vlasti u KS.
Ako ovo samo pocnu u toku slijedece godine, na slijedecim izborima cu biti najvatreniji član stranke koja to uradi
Nadam se da mi iz provincija nećemo vraćati vaše sarajevske kredite.
Tipicno provincijalsko razmisljanje..
kakve su ovo navlakuse prije svega, a druga stvar, ni slucajno linija od grada do hrasnice, treba hrasnica na carsiji da mi sjedi, no thank you, sigurni smo sve mijenjanju 3 gradska prijevoza dok dodju kuci
Smatraš se pozeljnijim zato sto si iz centra? Pa mentalitet takvih ljudi kao sto si ti i jesu nas doveli u ovakvu situaciju.
@filozof3030 Carsija nekome interesantna? Đezve, lonci i privjesci, cevapi? Pita, lokum i kahva?Limar, tesar i trafika? Kifle, pereci i buhtla? Grah? Haveru, grad je prerastao takvo razmisljanje, sem onih koji su sljegli odnekuda i samo unjiha ima taka glova.
Interesantno je da uz ovu temu narod proziva vlast, a niko ne spominje sto nam je prosla kantonalna ''najbolja vlada'' kupila trolejbuse iz 99. godine po cijeni novih i pocela praviti jedno stajaliste, platili unaprijed svom prijatelju radove koji nikad nisu zapoceti (osim onih postavljenih drvenih basamaka)... Al oni su ''najbolja vlada'', nije lijepo ni evropski njih kritikovati...
Samo Sarajevo i Sarajevo a drugi da vracaju dugove
Kredit je na Kantonu Sarajevo, a radi sume DRZAVA mora da ga odobri.
Kad vam jedan grad samo ima tramvaj i samp u njega bacate pare 🙄
jel' neko brani drugim gradovima da uvedu tramvaj,metro,trolejbus,zapregu ?
Samo se zaduzivat i znate..a da ste do sad regulisali sistem naplate karata i taj sektor uredili bili bi najjaca firma u drzavi....