Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak koristiti sliku koja nije stara 3-4-5 godina
Kad sam jesenas putovao sa Wizz-om u Tuzlu zbog vrlo male magle avion je 8 puta napravio krug. Sa boljom opremom aerodroma ovo se ne bi desilo. Takve situacije ostavljaju osjećaj da smo "hajlovina". U avionu je bilo i turista i biznismena. Ako zelimo hvatati korak sa civilizacijom moraju se uduplati napori. Svaka čarsija ima svoje tajkune koji maznu na tenderima svake godine puno više nego sto kosta podizanje kvaliteta aerodroma za jednu razinu.
O tim pristupnim svjetlima se prica vec 3 godine. Pa do sad bih naprosio pa ih ugradio. Neefikasnost je naše ime a netransparentnost prezime.
Sda nepismenom kadru je ptoblem cak i sijalice postavit
sta ce nam toliki aerodromi dovoljan nam je onaj u trebinju za sve letova ha ja.
Treba samo dobar auutoput do sarajevskog aerodroma
Udriiii Mehoooo
Ako ovako stanje ostane u Tuzli,za 2 god. Banja Luka ce imat vise putnika od Tuzle. Banja Luka stalno uvodi nove destinacije,a Tuzla sve iste vrti u krug,nema novi destinacija.Fly Bosnia nema putnika iz Sarajeva,da ima iz Tuzle,par dana nije poletla nikako iz Sarajeva.Ova svjetla se prave od otvaranja Tuzle,pa nista nikakvog pomaka. Anfiteatar i druge gluposti sto pravi te,treba li ste ulozit u ta FAMOZNA SVJETLA,a ne da putnici svaki peti let idu u Beograd,zbog loseg vremena..
Ovi papci sa aerodroma u Tuzli vec godinama osvjetljavaju ovu pistu i rijesavaju imovinske poslove. Katastrofalan menadzment. Da su malo bolji imali bi jos 5-6 dodatnih destinacija sigurno.
Aerodrom Dubrave ***
To su stale to nisu aerodromi eno i u sa grade nesto kucicu neku do terminala jos neznaju pojedinci kako izgleda aerodrom treba mulce provest evropom