Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne otvara Vučić fabriku nego firma "Jumko" koja je privatna i koja ne bi trebala imati veze sa politikom niti političar sa firmama... posao političara je da pravi dobre uslove u državi da bi strani i domaci innvestitori otvarali firme radna mjesta...
@OsmanSedmanagic Na tom području od 6000 km kvadratnih nema ni 10 000 srba.
Vucicu odhebi iz BiH.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je upakovano stvaranje iluzije o velikoj Srbiji, koja je sve manja i manja.
@POKONDIRENATIKVA1 Niko ovdje ne govori o licemjeru Bakiru, nego o licemjeru Vučiću. On i kad govori dobro misli loše i radi još gore.
@Zanovijetalo Na tom području od 6000 km kvadratnih nema ni 10 000 srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj odavno otvara fabrike,magle.. Neka se pozabavi stanjem u svojoj zemlji,mislim ipak da su veca bijeda od nas..
Klixe vec 2 dana drzite ovu vijest o Vucicu udarnom! Koliko vas placa taj snajperista sa Jevrejskog groblja? Prljave su to pare i haram klixe!
Sve je danas politika
Republika mrska se ZADUZUJE na leda drzave BIH a ovaj kreten otvara fabriku jer misli da smo mi svi ovce pa kontamo i mi nesto on treba da otvara fabrike u SRBIJI jer je tamo vise BJEDE nego u BIH. Vucic i Dodik rade sve zbog svog interesa da se jos vise obogate a ovo je samo prevara i zamazivanje ociju sa ovom sicom za ono koliko su oni sebi odvojili sa strane.
2,5kg čistog kokaina iz Amsterdama...
kakav primitivac,licemjer,, sramota za civilizaciju,jedan od uzroka genocida i bolesne žeđi za ratovanjem sa svima.
Zrebamo ga uhapsiti zbog ratnih zlocina cim dodje na granicu, pa oni jasu po nsma i hapse neduzne ljude
Koliko košta iznajmljivanje fabrike u PR svrhe političkih prašinara? Jel?
U Drvaru Velkoj Kladuši i Bos Dubici, pošto ne može Karlobag, Karlovac, Virovitica, četnički nedosanjani san
Ko hoce raditi - bujrum , ko nece raditi - SIKTER !
Visw srbi ulazu novca i vrijedniji su od nasih politicara koji sami laprdaju za nase ovce ,glasaj opet na iducim za iste ipak ste sto jeste bilde
Fkt misliš da "srbi" nešto rade i da politička scena zavisi od izbora i glasova? 😂
SDA, kaže njen predsjednik 2000 godine Alija I. za Bošnjake i Bosnu i Hercegovinu znači mnogo. Stranka je organizovala narod u kritičnim danima raspadom Jugoslavije. Bez organizovanog bošnjačkog naroda ne bi bilo države Bosne i Hercegovine, bez stranke demokratske akcije ne bi bilo organizovanog bošnjačkog naroda...Bosna bi danas bila u sastavu velike Srbije.
Dok je izdajnickog SDA mi muslimani u BIH bicemo ovce,koje su vlasnistvo Sarajevske republike.Mogu Dodik i Vucic diljem BIH da se setaju tamo gdje su njihovi stariji ocistili teren od nepovoljnih.Sarajevska republiko izgori u vatri pakla zbog izdaje BIH.
Kako znaš ko je musliman? Možeš u dušu zavirit? De bgt onda i meni u dupe zaviri, siguran sam da ćeš naći ono što ti pripada.
Ne gradi Srbija Bosnu i Hercegovinu , niti dugoročno pomaže srpski narod, nego raz valjuje BiH.
@Hamoponovouredu razvaljuje
Mogu li i ja kupiti jednu trikotazu