Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo glup covjek moze glasati za SDA, sve su unistili, opljackali, protjerali nam omladinu iz drzave,i opet glupi narod glasa za 'naše'
u Tuzli vlada SDP
@TopListaDemagogista Glup si. Da li stvarno mislis da termoelektranom upravlja opstina?
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
SRECA PA SMO NACIONALNO ZATROVANI INACE BI SE STIDJELI SVOJE ZEMLJE,SVOJE VLASTI I SAMI SEBE ZATO STO JE MI POSTAVLJAMO :(
Sapienti Sat
Kinezi imaju svoj obraz ne zele sudjelovati u korupciji
Oni su male mace za BiH Trijade
Nije mi jasno kako kmomentarišete. Dobro je što se ovo neće graditi. Neće ova kineska firma da to radi već želi garanciju FBIH da će pokriti troškove ako EP ne bude mogla. Vidiš da i oni vide da je projekat nesiplativ. Nama ne treba struje mi imamo viška struje i izvozimo je. Što će nam dodatni blokovi da zagađuju.
Da uđeš malo dublje u temu shvatio bi zašto trebaju. Sve ima svoj garantni rok, i hidrocentrale i termoelektrane.
SDA nas natakare i ne vadi ga ni za izbore 😂
Ovo je jedan veliki plus za Tuzlu i ekologiju :D
Aferim, braco Kinezi. Treba nam sto vise takvih investitora, s odjebnicama, da se ove nase dzukele na vlasti nauce redu i radu.
u jednu ruku bi volio da sda pobjedi jer ce onda ljudi akobogda jos vise bjezat iz ove propasti od drzave i tako se spasiti
Hahahaha SDA ga ne vadi.... natakari nas uvijek
glupani nesposobni
dok su ovi iz SDA na vlasti i stanovništvo BiH da se povlači i bježi u njemačku, austriju, .... odavde će uskoro početi bježati i ptice,
Ne brini, već odavno se polako naseljavaju Arapi.
Samo se dogovore kad je nove namete (porezi, akcize), sve ostalo nula. Al NAROOD je cudan soj.
Prva pozitivna vijest u BiH odavno..Hvala vam u ime svih nas na mudrom sabotiranju ovog kancerogenog i preksupog projekta..Imamo mi alternative za struju koje kostaju mnogo manje od ovog posla koji je trebao ocigledno da napuni dzepove pojedinaca, ali bezuspjesno. Za ugalj ne postoji buducnost, vrijeme je da nashi blechci to vec jednom shvate..
@Bahro Nije tacno. Blokovi postoje. Rade. Ovaj bi bio samo efikasniji, cisci i proizvodio bi vise struje. I utrpao nas u dug od startnih milijardu i po, bez sanse da se ikad otplati, sa rastucim gubitcima i obavezama. Alternativa uvozu i uglju je takodje i investicija daleko manjih para u solarne i vjetro elektrane te baterije. Koja se moze izvoditi postepeno, nema troskova energenta, cijena buducih prosirenja moze samo opadati - plus se mogu graditi lokalno.
@wildbillklixon97 Svaki grad moze dobiti svoje elektrane. Kao i radna mjesta za odrzavanje i dalje sirenje istih. Sto automatski znaci da se dio finansiranja moze izvuci i iz gradskih i kantonalnih budzeta. Plus, mogle bi se izvuci neke pare za to od EU-a i UNDP-a.
Juce sam napisao komentar na clanak o tome da je skupstina elektroprivrede dala saglasnost na projekat izgradnje bloka 7 a glasio je ovako: "Data je saglasnost, ceka se odobrenje, 212 epizoda". Nisam ni slutio da ce sapunica vec danas zavrsiti i to tragicno.
srbija privlaci investicije I to vecinom iz arapskih zemalja a nasa BIH odbija investicije… uzas
tako i treba komunjaricamaaaa koje ne prate poslanikovv puttt