Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ima kakvog zeljeza i bakra imaju ovi jedni sto to dzabe odrade :)
Prije će biti da ima dosta ugradjenog azbesta. Ne bih ja baš bio u blizini kad se bude rušilo.
Nek je hairli, nek se Bosna gradi, nek seljačine neprijateljske koje su je rušile pocrkaju.
20 % Bosne imate samo
@PopusioGaLaktasenkoO Imamo mi cijelu Bosnu i po njoj se zoveme i sa njom se dicimo, nismo kao neki da ne znaju ni gdje su ni sta su, ni kako su nastali, mozda i znaju dosta prezimena im govori porijeklo ali se prave mutavi, mozda se i ne prave mozda su takvi od rodjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sve je ovo super da se radi, gradi i popravlja ali ovo je samo produzenje postojeceg zastarjelog stanja. Pravo rjesenje bi bilo izmjestiti aerodrom van grada uz Autoput SA-ZE i praviti novi, moderan i veliki aerodrom sa mogucnoscu prosirenja
mogli bi i onaj tuzlanski kokošinjac preurediti,ono se rijetko gdje vidja
Mozda jeste kokosinjac ali zato ima najbolju pistu i polozaj za slijetanje i obrnuto... A sto se tice samog objekta za par godina ce se jos extra izgraditi a sarajevo nikad nece moci brda i planine porusit... Sta da ti dalje pricam ne vrijedi glup si da shvatis realnost ili sve to govoris iz ljubomore....
@zavrtak I Cirih ima brda i planine, i spada u red najopasnijih aerodroma na svijetu za slijetanje radi bocnih vjetrova. Pa???
Sudeči po projektnoj dokumnetaciji dodavanje nadstrešnice će naš koštat gotovo ko legenedarna karaljica trotoara !! Zapažena i značajna investicija na evropskom putu, što primijeti Penis Pizdić !
Ova vijest kao da je iz neke druge drzave! Naviknuti na svakodnevno bombardovanje losim vijestima, prosto covjek ne moze da povjeruje da se nesto dobro dogadja. Samo da ne objave poslije mjesec dana kako je sve prevara i farsa :(
To je samo cijena rusenja. A kad ce pravit pitaj boga.
Bolje da plate zaposlenicima kakvu edukaciju ili kurs ophodjenja sa putnicima/korisnicima. Posebno carinicima, seljacine na kvadrat. I da zabrane pusenje unutar aerodroma, smrdi zgrada gore od stale kad se udje unutra.
Carinici nisu uposlenici aerodroma ako ti nije poznato
@Berra_Sa - Nebitno sto nisu direktni uposlenici. Ionako doprinose narusenom ugledu aerodroma, i donose jos vise seljakljuka, nekulture i izivljavanja na putnicima. Dio su aerodroma i treba da se ponasaju u skladu kako se ponasa carina u normalnim drzavama, a ne da prosipaju malogradjanstvo i ostavljaju utisak zaostalosti u prvom kontaktu sa glavnim gradom drzave.
Diskoteka i islamskoj drzavi: https://www.youtube.com/watch?v=pReTSigmM-E Ceceni, ali po izgledu original BH muslimani. :-)
Obrazuj se.. .to su sekta sufije.. omiljena sejtanska verzija
Diskoteka i islamskoj drzavi: https://www.youtube.com/watch?v=pReTSigmM-E Ceceni, ali po izgledu original BH muslimani. :-)
Diskoteka i islamskoj drzavi: https://www.youtube.com/watch?v=pReTSigmM-E Ceceni, ali po izgledu original BH muslimani. :-)
Procijenjena vrijednost radova je 200.000 konvertibilnih maraka --------------------------------------- 100k eura za rusenje? E sto ce neko uzeti lovu za par sati bageranja i kamionanja?
dajte vedranu hatibovicu srusit ce za 20 min kako je srusio restoran kod zeljinog hahha
Prebacite rusevine u Trebinje, za pocetak bi im dobro doslo.
možeš napraviti najbolji terminal, šta vrijedi kad avioni ne mogu sletiti ni poletiti od jeseni do proljeća zbog smoga i magle.
200 milja za terminal 300 i kusur za trotoar? :)
Kazu ova raja sto zivi u zgradama u pejtonu svaki mjesec dotezu sarafe u stanu.
zar toliko ima trenja hehehe
Fuj smrad od cigareta cim unutra zakoracis wifi 15 minuta gratis hahaha..
Baci koji zarez, neće ti škoditi, vjeruj nam !
na svim se aerodromima placa wifi... u dubaiu dobijes 10 minuta besplatno a poslije plati..