Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja slucajnost da se sve pocinje graditi i otvarati pred izbore, i tako decenijama. Ofirno do bola
@KURCIC2004TE i ovaj kruzni ce isto tako slucajno biti otvoren pred izbore 2022 godine. Zivi bili i vidjeli
Ovaj mali je puno i bez izbora izgradio i sagradio. Nemam veze sa njim niti sa opštinom koju vodi, ali fakat je tako. Da li je pošten ili ne, u to ne ulazim. Da je imao djela, imao je.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Izbori se bliže, ugovori se potpisuju, animacije se se gledaju, stoka će glasati.
Jepalaaa ti stoka mamu
@saale Umorila se od tvoje?
JEL OVO ZA IZBORE MAMAC. SDA BANDE. BOLJE ZAMJENITE SIJALICE PO BANDERAMA.
Pa da je u pet nivoa kruzni tok,pet miliona je previse i za bogate zemlje.
Radovi na IX transferzali počeli su u jesen 2016. I sada stoji tabla koja to dokazuje. Za ove izbore najavljuju p o č e t a k radova na dovršenju transferzale. Inače, Efendić je gradio najviše jer je općina Novi Grad dobijala daleko najviše novca iz budžeta KS za gradnju infrastrukture.
To sve neki kružni tokovi, izgradilo se k'o Real Madrid
Skoro pet godina razvlace radove,sad pred izbore ce "uskoro",da pocnu al'pred kraj građevinske sezone..Znaci eventualno zavesetak pred izbore 22 da se pohvale..Samo jos da dodam da je rok za zavrsetak radova bio 120 dana a pocetak 2016 ccc
SDA seljackanpolitika mazanja ociju ljudima pred izbore s tim da ovo moraju uraditi jer je projekat zapocela vlada prije njih pa sad ovo prisvajaju sebi! OKTOBAR VAM JE NOGA STOKO!
Kome treba FONTANA usred kružnog toka ??? Most gotov, a prilazi mostu se tek ugovaraju. Klasična NEUSAGLAĐENOST gradnje ili politička izborna POSLA !!!
Ovaj sto je pravio animaciju moze s mojim malim u prvi razred. Nije cuo za Blender.
Pred izbore se u bih napravi 3700 km autoputa.
Prokleti izbori.
kaže ministar "prioritetna saobraćajnica", a gradnja traje bog zna vec koliko, šta bi tek bilo da nije prioritetna ?? Kakva šuplja floskula
Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine. Bravo.
Jel vidite kako rumenjak sa malo para može da napravi kružni tok.
sta dera ova 4 valopo
Znaci definitivno imamo najskuplje kruzne tokove u Evropi pa i sire...