Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinstveni registar racuna fizickih lica nije prenos nadleznosto sa RSa na BiH jednostavno zato sto takav registar uopste ne postoji. Problem je sto ce se vidjeti koliko pojedinci imaju novca na racunima a nisu bili u prilici da ga posteno zarade. Pocnite prvo od Dodika, nema sanse da je neko mogao steci toliko bogastvo od plate ili nekakvih slj firmi....oni se boje "odakle lova frajeru"
Ne razumijem zasto se svi prave benavi??? Logika je prosta da prostija ne moze biti u talu je dodo "prodao" kredit iz tala je iziso bogatiji par miliona eura. Dokaz je tajnost kupca kako ne bi bila otkrivena povezanost plemena dodig i "kupca" Dakle sam je financirao uz pomoc vlastitih tajnih partnera I SAM JE KASIRAO PROFIT PRESKUPOG KREDITA,
i sve je to pokriveno sa pejperima...
Nek kupe bitcoins 😂
Pa MMF traži javni pristup financiskim izvješćima fizičkih lica,zato je London jeftiniji.
Ceka se kafanski dogovor
Mmf trazi zakone o jacanju institucija i drzave a dodik radze gubi 110 miliona nego da donosi zakone protiv sebe i svojih ciljeva ali jednog dana ce morati
"Pored toga, u junu 2023. godine, Republici Srpskoj će na naplatu stići glavnica duga s prodaje obveznica na Bečkoj berzi 2018. u iznosu od 330 miliona KM".....zna i Dodik da ta genocidna tvorevina nece postojati 2023.
Bas njega briga! To će sve po narodu!
Ma ideja je da se zavežu veliki investitori za RS, da je sačuvaju od ukidanja. To im je neko rekao, pustite židovima da kupe dionice, biće malo suplje ali će im biti interes RS.
vaskovic kaze da su dionice kupili dodik licno i njegov jaran iz rusije malokfejev ili tako nesto, uglanvom ima na njegovom blogu
Nema tu nikakve nejasnoca.Da bi dobio pare od MMF moras biti kreditno sposoban da ih vratis.Ako nisi sposoban MMF te napravi sposobnim kaze hajmo malo srezati budzetske korisnike,penzije smanjiti,nema tendera ispod stola itd itd.Ovako svijedno Miletu kamata bila 1% ili 10 % prvo ne vraca Mile kredit nego narod.Drugo Mile uzima pare sebi bile ono po 1% ili 10% kamate baš ga briga.
Neka se Bulevar ne brine toliko da će mu bh entitet rs nestati, samo će biti debelo ovisan o ostatku države. Mile je sa ovih nekoliko miliona kupio socijalni mir penzionera i budžetlija vaskršnjim poklonom od po 100 KM, ali da li će to držati do izbora?
On je sam za sebe i neće da petlja državu u to i neće prenos nadležnosti na BiH. Zato košta. E, glupi narode, pa trpite kad ste ludi.
Dodik je hrvatski igrac. Ide zajedno sa HDZ i to se pokazalo danas u domu naroda BiH. Odbili su zakon koji dovodi srbe u jednak polozaj sa ostala dva naroda u FBIH. Ocigledno ne gleda srpske interese. To je isto evidentno sa NATO ANP aferom.
Nije mu to jedina nelogičnost. On povlači znak jednakosti između BiH i Kosova, a ima desetak razloga zašto se to ne može porediti još od Jugoslavije. Zaboravlja da se igra sudbinama ljudi kao što se igrao i Milošević pa od desetina hiljada Srba u Hrvatskoj napravio jad i bijedu. Umjesto srpske države kako je planirao na tlu Hrvatske sada ima zanemarivu nacionalnu manjinu koja odumire.
Ovaj Dodik nas samo vuce dole, em zaduzuje, em zavadja narod, bjezi odavde i nek bjezi svako ko nije sretan da bude u drzavi ovoj. Niko nikog ne tjera da ostane. Dodik nek spakuje kofer i ode a ne da bude predsjednik drzave u koju ne vjeruje. Bolesnooooo PUUUUUU
Ima li kazna za to Gdje je tužilaštvo što ne pokrene predmet