Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa ima i dobrih vijesti iz ekonomije. Citam redom, sve lose, sve negativno, RECESIJA na sve strane.
bravo, neka ima neko da proizvodi i izvozi...
sto im je mala ova reklama na zgradi trebali su malo vecu staviti da se naleti hladnog zraka sa igmana zaustave na pofalicima
Svaka cast majstori. Ja koristi vlazni toaletni sa ekstraktom nevena. Mrak je!
Inače ta općina Grude ima godišnji budžet od 10 miliona KM. Ilidža sa 5 puta više stanovnika ima 20 miliona KM.
Grude proživljavaju ekonomsku renesansu. Violeta je samo jedna od velikih kompanija iz Gruda. Uz Violetu, (http://www.violeta.ba/), vodeći regionalni proizvođač higijenskih proizvida od papira, tu je još poznatiji Eronet. (http://www.eronet.ba/) Zatim Grafotisak, (http://www.grafotisak.ba/onama.html) pivovarna Grude (Prima pivo) http://www.primapivo.com/hrv/ tvornica za proizvodnju svijeća \"Lumen\" (http://www.lumen.ba/) tvornica sladoleda \"Kamenko\" Tvornica reklama Stankić Grude Delux d.o.o. Grude - Tvornica zaluzina i vertikalnih trakastih zavjesa ... ITD ITD ITD. Popis svih firmi i tvornica u Grudama (a ima ih preko 150!!) može se vidjeti na stranici: http://www.mapabih.com/firme_grad.php?grad=grude&jezik=en Fascinantno.
Svaka čast za najuspješniju kompaniju i brend u BiH, Violeta je još jedna u nizu uspješnih tvornica industrijske zone u Grudama, ima najbrže širenje tržišta, i potpuno je potukla slovenski tariguz Palomu! Samo napredak!
kupio neko dva pakovanja targuza ove hefte?