Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle se zaduživati?
Je li ima ijedna normalna investicija da nije kredit?
...nabavka porcije ćevapa...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
...j­ebi ti to, otvori baki 100.000 radnih mjesta...
...nije čoek džaba noso kafu dobrici "memorandumašu"...
Mislim da se on ovdje samo "uliva" radi medijske pažnje ali et... Mislim, kakve veze ima Bakir sa dvjema bankama??? Pa nije međudržavni kredit, donacija, sporazum... To ja nako bankarski commi, kužiš? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trolovi glupi, zašto vrijeđate čovjeka i omalovažavate ove kredite, koji zaprovo to i nisu. Naime radi se o pozajmicama sa minimalnom kamatnom stopom a u nekim slučajevima i bez kamatne stope koje neće uzeti niti jedan nivo vlasti nego će se zaduživati privrednici kojima treba novac da bi radili. U svim tim projektima rade konkretni ljudi, dobivaju platu, plačaju porez. Država ne preuzima nikakav rizik. Sličan aranžman je bio u poljoprivredi i danas je zahvaljujući tim pozajmnicama mnogo onih koji nisu gladni ili onih koji su ta sredstva iskoristili da bi u poljoprivedi zaposlili sebe i druge. Ne trolaj bez veze nego misli svojom glavom. Ne uzmi ni ovo što sam ja napisao nego provjeri. Hebale vas stranke i stranacenje država se raspada po svim šavovima a vi se dijelite kao amebe ali i ostaćete amebe.
MAŠALA, SAMO LIJEPI KREDIT NA KREDIT, KREDIT NA KREDIT, KREDIT NA KREDIT, ZNA LI OVA NAŠA UBOGA VLADA IŠTA STVORITI, OSIM ŠTO OVU JADNU ZEMLJICU GURA U KREDITE KOJE NIKADA NEĆEMO VRATITI. KUKU NAMA.
Sad sam proucio tu zavrzlamu oko hotela Ruza u Mostaru. Pa ti ljudi su se borili 8 godina da pronadju investitora. Sad ulaze Turci sa 20 miliona eura u taj projekat. Ovo je strasno velika stvar za grad Mostar. Bravo g. Izetbegovicu...BRAVO, BRAVO, BRAVO
Zar ga neće poznati hotelijerski lanac "Hilton" preuzeti?
Voditi poslove navodno, umreziti u njihov lanac hotela i tako ih gurnuti na gotovo, sto bi bilo sjajno za hotel i Mostar. Nije jos nista potvrdjeno, nasao sam izjavu da ce cim pocnu radovi otkriti karte do kraja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije klasicni primjer kredita i zaduzenja. Ovaj kredit postoji za jacanje potencijala za razvoj BiH privrede. Turci nam daju kredit, mi sa njim gradimo farme/biznise/objekate na zemlji (koja je hvala bogu kvalitetna) i vracamo im. Jeste da ima rizika, ali niko nije stekao pare bez rizika i sjedeci kuci. Ja kao covjek koji ima imanje i pilicaru na selu, vidim ovaj kredit kao pozitivnu stvar koja ce aBd insallah ohrabriti nase ljude da vise ulazu u poljuprivredu i imanje, posebno povratnike u drugom entitetu. Jeste da Bakir ima dosta fula, ali ovo nije jedna od njih.
Bake aka TITO :)
abu bekir ce nas sad utusiti na tv i internet stranicama kao i skupovima kako je on doveo 50 miliona, a pokralo se 15 miliJARDI !
Vidim da se opet javljaju ovi iz osnovne skole, pa da bacimo jedan video :))))) https://www.youtube.com/watch?v=ZOMTw5x93IM........Arapske zemlje i Turska od svih zemalja regije ubjedljivo najviše investirale u BiH
Hej, pojam osnovna škola koristi i ewoks. To znači da ste ista osoba!?
To su potezi koji prave razliku, koji politicara transformisu u drzavnika. Samo hrabro naprijed g.Izetbegovicu. ZA BIH, ZA NAROD
Heeeeej, pa zar još jedan kredit!!! Znaju li ovi išta uraditi bez kredita?! KO ĆE OVO VRAĆATI? I KAKO?!
Gdje pise da je to kredit drzavi, citate li vi uopce sta pise prije nego pocnete lupati !!?? Da li je iko procitao da je iznos do 50.000 sa nultom kamatnom stopom 0,0 % ......eeeee da mi je tvoj mozak na jedno dva dana, da odmorim ko covjek ;)
@nevjerica - Pojma ti nemaš! Znaš li ti koliko je BiH zadužena? Znaš li ti da BiH živi na kredit? Znaš li ti da kredit bez obzira bio povoljan ili ne, treba vratiti. Znaš li ti da se sprema bankrot? Bolje ti je nemati moju pamet, tako si rahat. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakire j*** li ti pleme vrati se u babinu otadzbinu majku li ti j**** lopovsku poganu vise, kome oci zamazujes vise
Volim te Bakire samo što si im trn u oku, što strepe i što ih držiš budnim...
Vas pljacka budalo jedna.On Hrvatima i srbima moze samo p.......
MAlo da poguraju SDA,nisu odavno
Hahahha, kampanja je čudo. Vidi ga što se iskesio. :D
Sto se Bakiru smješe brci.