Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce k’o ovaj avion!
flybosnia NIJE nacionalna kompanija !!!
Interesantna je istorija ovog aviona i njegovog odrzavanja.... https://www.planespotters.net/airframe/Airbus/A319/E7-FBB-FlyBosnia/4MWYsyG
Dva aviona i do sada samo dva leta za kuvajt. Koje pare gube ove avioni i koje je ovo pranje para....
brao na. ljep avijoncic. letil za turbe uvitez il nekad?
Kako sam poceo piti leksaurine na dnevnoj bazi cini mi se da je situacija u drzavi sve bolja :/
Dokle li ce???
Poruka za đikane, crkajite polako i lagano na aparatima, struhnite od ljubomore i bijesa jer ćete uvijek biti dno dna, a nešto ovako nikada doživjeti nećete. Inače, Arapi su čak i Srbijancima kupili avione tj. Air Serbia, a ove bh. đikane ljubomorne i propale zaobilazi svako živ. Prepoznat ćete se ko ste u lajkovima i lojavim ljubomornim komentarima na ovaj komentar. Još jednom, laganini crkajite.
@dado899 Ma svrbima bitno samo neka se debela svinja vozi avionom,oni furaju na traktore i opanke.
Reykjavik nema aerodrom, idioti od novinara.
150x 8 = 1 200 mudžahedina po letu. Spavaš li mirno Milorade?
"FlyBosnia je ponosna na proširivanje svoje flote i značaju razvoja NACIONALNE avijacijske industrije", rekla je PR kompanije Aida Cvijetić. Koga ti Cvijetićko sexaš? Vi niste domaća aviokompanija, a još manje nacionalna. To što imate u imenu Bosnia samo je marketinška fora koju koristite radi nepostojanja BH aviokompanije igrajući na kartu "kupujmo domaće"
Sretno krila BiH. Kad već nemamo autoputeva, da možemo bježat u svijet našim avionima
Zar nije sletio u Trebinju na onaj njihov aedrom cccc
spajajte nas sa Europom, kakav Bliski Istok!
"...Širimo naše kapacitete da spojimo BiH direktnim linijama za Bliskim istokom" - To nam je izgleda velika buducnost, samo se tome treba okretati...
Masallna Bosna leti po cijelom svijetu.
samo da nezavrsi ko airbosna u djelovima na teretnjaku, pa makar samo jednom mjesecno letili...
@armagedon81 Ovo je privatna kompanija.Ako je Bake aminovao i ako on ima tala od ovoga sumnjam da će dozvoliti da propadnu.