Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rale moras znati da Vam je Vas Mile ukinuo topli obrok,prevoz,regres,zimnicu,ogrev......pa Vam povecao prosjecnu platu za 150KM samo da bi imali vecu nego u Federaciji.Vidjet cemo Vas kad potrosite lovu od Vase uspjesne ???? privatizacije.Znaj da NETO dobit BH Telekoma za 2008.godinu iznosi oko 145 miliona KM i da smo jos gospodari/vlasnici a vi ste Vas telekom prodali za 600miliona KM i jos mu morali ime da promjenite.
jbt kako glupa razmisljanja , najrazvijeniji gradovi u BiH su upravo oni iz federacije Sarjevo , Tuzla ,Zenica a zivotni standard u fBiH je mnogo visi od onog u manjem entitetu
Da, zaboravih plate direktora javnih preduzeca... xD...haos zivi...al se nekad dobro jelo...
Buhahahahah, daj nam pokazite malo i strukturu ovih neto plata- kad bi odbio poslanicke plate prosjek bi bio 315 KM...to ti je po onoj staroj - u prosjeku jedemo sarmu xD
Pa nije ni u cijeloj federaciji 790 KM ! Ja ti pricam o prosjecnim platama za Decembar 2008 ! Nije ni u FBiH ista plata u Kalesiji ili Olovu i Mostaru npr :)
gdje 819 KM ? U Višegradu, U Foči, U Bratuncu, Zvorniku, Gackom??? GDJE?? E moj zemljače bacaj ti nekom drugom prašinu u oči, siti smo mi i B.lUKE i LAKTAŠA..
ja, ja veca u RS-u ja, ja :D
Dobro niste losi ne zaostajete mnogo za RS u kojoj je prosjecna 819 KM :))) Ovih 30 KM razlike vas castimo sa cevapima i pivom :D Pozdrav iz RS !