Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni i Hercegovini nakon izbora ostaju samo dvije porodice: Imamovici i Sirotanovici
@Dzemsudin To sa spavanjem na klupama je kao i zlatne kasike alije i SDA. Moglo se spavati na klupi u parku je objasnjenje sigurnosne situacije gdje smo bili slobodni i sigurni u svakom pogledu, a narocito radnicki, zdravstveno i sigurnosno. Zlatne kasike su objasnjenje da ce biti tako dobro i zlatnim kasikama jesti u smislu poredjenja boljeg zivota kojeg nazalost nema 80% gradjana, a 40% nema sta obicnom kasikom jesti. Imalo se para, zivjelo, radilo i uzivalo bolje nego danas u svakom pogledu.
@Mecem E upravo su se Bosnjaci zatekli 92 spavajuci na toj 'slobodnoj' titinoj klupi.Dok su drugi bili pripremljeni.Titino uspavljivanje Bosnjaka na 'sigurnim'klupama je Bosnjake kostalo 65 hiljada zivota.Od tada spavamo sa jednim okom...
Kupuju se auta od pola miliona KM,a sve se nema!
Nije mi jasno ko uveze i ovih 12 elektricnih automobila. Prvo se punionice izgrade, pa kad na svakom koraku bude punionoca uvozice raja elektricna auta..
Uvezli 63.000 vozila Euro 5!? Lazu
Za koliko je uvezen najjeftiniji? :-)
U Srbiji dozvoljen uvoz sa Evro 4 motorom, zato je tako lakše nabaviti solidnog polovnjaka i za manje para
@džoniB Pozdrav, uskoro se i ovde zabranjuje Euro4, Euro3 sigurno, a mislim da ce i 4 zabraniti..
Da bi smo shvatili na kojem smo nivou moramo reči da smo za 20 godina sa 3-4.000 novih automobila došli do 9.000 automobila. Prije 20 godina Hrvatska ili Slovenija su bile na 30-35.000 novih automobila.
neki dan ste isti članak napisali
www.vicevi.click
Od toga 62.000 dizeli,a od 62.000 dizela,60.000 sa povađenim katalizatorima :)
Oni koji putuju ka Austriji i Njemackoj lako mogu vidjeti kamione natovarene autima koji su polupani, osteceni, nerijetko poplavljeni, sve se to uvozi u BiH i sa malo popravki i dubinskog pranja se prodaje kao neki euro 5 dok ste zapravo dobili ono sto je spaseno od autootpada sa kojih su ih i pokupili. Zato cesto imamo auto koje izgori na cesti, stalne guzve pred automehanicarskim radnjama sve auti euro 5 dok stariji modeli idu ko podmazani. Juce 7 golf 5 parkiranih i dva na dizalici hahahaha
Po zastavama kosova i bih vidiš koliko su ozbiljne kreacije, crtali ih pijani stranci petkom uveče... Ej dođe neko tamo iz piizde materine i napravi ti drzavu, nacrta zastavu, kaze ko si i sta si... To samo prihvata onaj koji nikada nije imao drzave i nije bio narod, tj. izmisljen je pa onda su u fazonu "daj sta das"...
Teško je to objasniti ispodprosječnom majmunu...
@gooUser1573546038 imali su, i imaju bosanci i hercegovci svoju zastavu, nego su se odlucili stranci igrati mir mir mir niko nije kriv, pa zabranise tu zastavu a uvedose novu koja kao nije nicija , a svacija. Ono sto je daj sta das nije Bosna, nego RS I FBIH.
I onda se ovdje piše kako će neki gladni narod skinuti nekoga govnjivom motkom. Ako je i bilo gladnih, otišli su u Njemačku i sada šalju svojim roditeljima koji imaju male penzije i nema te kritične mase koja će nešto mijenjati olovkom ili motkom.
Zašto bi neko uvozio električno vozilo? Mi smo jedina država koja na vozilo mlađe od 7 godina imamo porez na luksuz. Mi smo jedina država gdje veći zagađivač ima jeftiniju registraciju nego novije vozilo koje emituje znatno manje CO2. Pričamo o ekologiji, a gradimo termoelektrane. Pričamo o ekologije, a svako drugo vozilo ima lošiji motor od EUR 3. Mi smo država gdje prestaje logika, a počinje BH administracija.
@Darth_Vader_007 zato sto na sarajevo bl relaciji potrosim 2 KM struje. ja imam jedan od uvezenih iznad :)
@Darth_Vader_007 ja vozim auto iz 89godine i nije golf i mogu ti reci da je pravo dobar ide ko zuca, malo vise trosi ali ga ja malo manje vozam. Utegnuto auto ko pista.
Neko mi je ukrao biciklo 💔
jer ga nisi dobro vezo lancem
Da mi je samo znati koji je mozak zabranio uvoz EURO 4 motora u BiH, treba ga nokautirati, ljudi nemaju za golfa 3, a zabranili uvoz recimo BMW 5 2009 ili Mercedesa E Facelift 2009, kakva parodija.
12 električara. Pa u svemu smo fenjeraši 🙈