Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkish je u zadnjih 10 godina najbolja Evropska avio kompanija. Trenutno nijedna Evropska ni Sjeverno Američka kompanija nisu blizu produkta kao što je Turkish Airlines. Još ako se uzme u obzir stanje aerodroma u US i EU sa aerodromima u Turskoj tu onda nema poređenja. Kad iz Istanbula (IST) sletiš na dump kao što je JFK, O'Hare, Logan ili Newark kontaš da si sletio u Bukurešt 88'. 😂😂😂😂
Ko nije bio u Turskoj može da laprda beze, Turska je prekucala sve evropske zemlje po bogatstvu. Posebno mi se sviđa koliko vole životinje i vode računa o mačkama i psima zato im Allah daje i napredak. Nadam se da će jednog dana većina balkanaca poželitu u Tursku uniju a ne EU
Konkretno O’Hare je baš potonuo u zadnjih par godina, nije više ni čist ko što je prije bio. Doduše i dalje je top aerodrom za svaki naš. A poseban fenomen je kad vidiš 5 aviona da slijeću i polijeću u minuti ipo.
vjecnica veceras u bojama turkish airlines
Nemože se poredit firma koja pravi pare i EU firma koja troši pare poreznika koja ne pravi ni eura. Nemože se poredit narod koji radi i EU narod koji parazitira i ima 3000€ plate koju ne zaradi.
Da, rast ood 592 % u jednoj godini je normalan, posten i legitiman pogotovo za aviokompaniju.
Ko nije bio u Turskoj može da laprda beze, Turska je prekucala sve evropske zemlje po bogatstvu. Posebno mi se sviđa koliko vole životinje i vode računa o mačkama i psima zato im Allah daje i napredak. Nadam se da će jednog dana većina balkanaca poželitu u Tursku uniju a ne EU.
Ove berze i vrijednosti nigdje veze. Kompanija tj njene dionice porasle za skoro 600% u jednoj godini. U toj istoj godini ostvaren profil 2 milijarde. Po tom računu kompanija koja je prošle god koštala ispod 2 milijarde u 10 mjeseci ostvari neto dobit veću od vrijednosti firme - preko 2 milijarde. I sad vrijedi 10 milijardi. Pa nemaju liniju za raj-dženet direktnu. Poenta berze su nekom brat nekom opanak.
Nije tacno dok ne potvrede klix komentatori
Zasluzeno, i bolji su
👏
Ovi su toliko bezobrezno podigli cijene da vise ne letim s njima.
Njemacka se raspada iznutra. Arapi turci balkanci azijati afrikanci sjebase uredenu drzavu i sistem. Sada hoce skupi amercki gas za industriju. Good luck
Najbolja kompanija je qatar airlines a vi prdite sta hocete. 😁 business class mozda jedino jos ima singapur bolji.
Dobar je i Novi Zeland, ni Thai nije los.
Pa nisu svi sirotinja ko ti 😘
Hoće li svi oni Turci sto rade u Frankfurtu na aerodromu, a ima ih bruka, sad za Istanbul? Ili je bolja Njemačka socijala od Turske plate?
Pa jel rade ili primaju socijalu? :-)
HaviJon šestoton juri kao kamion.
Jaki su ko betno imaju naj bolje avijone👍👏