Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To, samo se vi zadužujte, aovce će da vraćaju, šta vas briga.
@Sotona1982 beeeee beeeeee beeee beeeeeee beeeeeeeeee
@Sotona1982 bosna se prazni izuzetno brzo, vec sad dobar dio BiH lici na pustinju, upitno je ko ce te kredite vracati i koliko dugo, ali zato mmf uvijek moze preuzeti imovinu, drzavne firme i slicno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Toliko su stručni da se samo znaju zadužiti.
@mombai a zasto ne bi? Pa nece oni vracati, ali ce itekako uzivati.
@mombai nije ni cudo sto se svako kandiduje, kada vidis ove politicara/idiote konta pa sto ne bi i ja , vidis trosis i zaduzujes se , gdje je tu nauka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izadjimo svi na izbore pobjedimo Sda bagru i krezube seljake mafijsde
Uzimaju 1,4 Milijarde Maraka kredita a na bankama već leži 2,6 Milijardi i plaćamo penale na nepodignute kredite. Samo sto tih 2,6 Milijardi se najvećim dijelom odnosi na koridor V-C a nema spremnih projekata. Za novac od MMF ne treba projekat zaduziš se pa nek naša djeca vraćaju. Dušmani.
Kad se bude trebao dug vraćati pobjeće u srbiju u svoje vile. Prvi će tegletija pa vino za njim. Baki i novalić će im se pridružiti kad preprodaju respiratore.
Ja mislim da nas treba izucavati na nekim svjetskim vrhunskim psiholoskim fakultetima. Kako to da jedan narod moze biti takva ovca i na koji nacin ovladati narodom da on misli da je dobro (pa imamo drzavu odnosno entitet) a ustvari je u govnima do grla.
pa majku vam vasu lopovsku.jeste li normalni..uzeli ste kredita vise nego ijedna Evropska zemlja..pogan odvratna..dosad ste mogli podjeliti svakoj porodici po 1 milion maraka koliko je para uslo u Drzavu
To znaci da bilo bi dobro jos djece da se örave pa da praunucadi mozda vrate taj dug..
Pokazi se sad bakire blokiraj ih ti sad mudi ikad musko
Bosnje, St Louis vas ceka, ajmooooo!!!
Idemoooo, pali za Njemacku i Austriju, drzava se polako prazni. A mislili ste se Hrvata rjesiti ahaha e nece moci.
@gooUser1603927312, pitanje je koji je dio BiH prazniji.
MMF ima bolju evidenciju BiH imovine nego država. Daće oni pare nije problem, ali će kao i svaka banka tražiti da se novac vrati. Ako ne bude novca, a neće, biće koleterali. Šume, rijeke, rude, sve ono što mi glupi kakvi jesmo nismo skontali kao svoju ogromnu prednost i bogatstvo.
maja necete vi vratiti boli vas kurgas kako ce narod to vratiti q vi da trosite te pare
samo tako,samo tako to me veseli...
gledaj im glava.narideeee!!!! šta čekate ko boga vas molim.izgleda da je svako izgubio nadu i dugo ruke od svega pa sad ovo samo grabe i kapom i šakom za zlo im trebalo.
Nece ih MMF odbiti, a da Bog do hoce. Samo bi uhljebi ostali bez posla, ostali se vec odavno bore sami
ma zaokruite na 2 milijarde, svakako narod vraca a ne vi.
@Skau bosnjanski narod. Pa nece babe iz zapadne Hercegovine i istocne Bosne vracati kredite, nego mladi Bosnjani. Rimac iz Livna je platio uredno Hrvatskoj porez, kao i Marin Cilic.
@Skau Tacno onoliko koliko bi oprozivanje kladionica donijelo u drzavnu kasu godisnje.... 2 milijarde...
Hahahah ojj spremite se za recesiju, ovo ni naftno polje ne bi rijesilo