Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile, vidis li ovo? Prepisi kad ne znas...
U ukupnom stanju javne zaduženosti Federacija BiH učestvuje sa 30,91%, RS sa 67,97 %, institucije BiH sa 0,65 % i Brčko distrikt sa 0,47 %.. Jel vam sada jasnije da se sa ovim RS jos vise uvlace u rupu iz koje davno ne mogu izaci i poslije ove krize slijedi vjerovanti bankrot ?
Pricajte sta hocete, ali Dodik poduzima neke korake da pomogne gradjanima! Ovi nesposobni idioti iz federacije nisu nikome od koristi osim sebi i svojima. Pametnom dosta
Pa lahko je to, zaduzis se na grbacu naroda, svakog covjeka mjesecno 2000 KM, a onda mu das 500 KM. Sebi u padže milju i po... Hehe kako Dodik striže ovce
Oćel biti šta bošnje. Znali se šta?
Nista to nije što ste vi obezbijedili od 416 do 800 Maraka... Fadil je svim obrtima u Federaciji oprostio pola paušala, jah moj brate !
Ajmo sad komentari mi u federaciji deremo rs! Deres tuki moj ,ljudi sposobniji i spremniji od nas. Nasi mole sirotinju da pomogne federaciji,pa gdje vam je to da je samo kanton Sarajevo jaci od rs? Ahhahahhah svaka cast Dodiku ,ako ikad bude mogucnost da glasam za njega ,glasat cu!
Ja evo jos cekam sa biroa da mi jave hocu li ikako primati 370 km koje mi pripadaju 😂😂😂😂 bem ti lopovluk jos traže pomoc od građana 😂
Ovo je drzava, a vi se yebite zeleni termiti, a i ja sa vama.... nikad vi necete znati drzavu napraviti.
U njih u Pederaciji(mislim Sarajevo)ima das jos 5 bilborda da postave u inat RS.
Daju da bi uzeli od mmf-a jos vise glupi narode
Mene prije sat vremena zvali iz firme i rekli mi da mi ne mogu produžiti ugovor. 7 mjeseci radila fali mi mjesec za naknadu sa biroa. Placam kiriju. Ali koga zaboli neka stvar Jel tako?
@fbUser1584557073 ista situacija
Hahaha e Srbi vi ste stvarno izgubili rat. Pa od 400 do 800 KM nemozes da prezivis sedmicu i to da se stisnes. Hahahaaha bolje da vam djele Štrik za obesiti. :-)
Ko prezivi pricace .... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🎬nada posljednja umire .....! 💰💰💰💰💰💰😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bravo RSBiH, ovi iz FBiH bi da smanjuju plate ljudima. Federacija ima 3,5 milijardi para, a mile samo 800 miliona i opet dijeli, a ovi u Sarajevu skupljaju donacije od građana da riješe krizu. Idu izbori i Mile ih dobija, za ostale ćemo vidjeti još.
A šta je sa ovim što nemaju posao pa ne mogu ostati bez njega a niti naci drugi, samo pitam...
Ma ne vidi ti Fadil ništa od maske. A i ne bi prepisao sve i da vidi. Ko je još vidio prepisivati od propalica.
jos malo pa bolje ostat bez posla...
Naš je Bake u podrumu ko za vrijeme rata,ostali su tu a ko da nisu,šta mi u Federaciji da očekujemo od ovih naših debila?! Možemo samo da očekujemo da i ovo malo što imamo i to će nam uzeti. BRAVO RS!