Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksandre koliko hajrujes od ovoga?
Zar Srbi ne bojkotuju sve odluke?!?
@gooUserSoraby ma yeb'te se vi u rs,hahaha eto vam korone,pa se liječite do mile volje
Nek taj minstar i njegova familija trose te lijekove, nek puste nas da se lijecimo normalnim proizvodima
Debilu, neces ti nista uraditi sam!
Nema se tu šta raspravljati. Ovi ljekovi neka idu u Republiku Srpsku, ne smiju se pojaviti u Federaciji BiH. Ako su otrovni, Srbi će se potrovati. Ako su dobri, Srbi će se liječiti. Ali Bošnjaci i Hrvati da ne kupuju ove lijekove nipošto.
@RolamTiMamu Tramp je potrovao Kineze i Iran korona virusom glupane. Ko ce tebe da izlijeci u Pidhrastovima? Izolacija je li?
ne bi se baš reklo da rusi umiru od ovih lijekova. a garant su jeftiniji od drugih.
Koji idiot .. dobio naredbu da to uradi i libo ga taki...uzece provoziju i obdje se vidi da gdje god Sanu budale odlucuju ta drzava propada ..
Ne vidim šta bi bilo sporno sa tim ruskim lijekovima ... Ako želiš koristit ćeš ih , ako ne želiš ne moraš , stvar izbora ... U svakom slučaju , čitajući komentare vidi se da ova dozvolna ( kao i sve drugo ) nema veze sa farmacijom i medicinom , nego sa politikom ... Zna se ko bi potrčao prvi da izda dozvolu da je ista ovakva situacija sa nekim američkim lijekovima ...
Da Bog da pa ih pio svaki dan!
Dakle, apelujem na svijest protivnika iz komisije, a ako ne uspijem, odpepaću ih i sam donijeti odluku je je Dodo rekao da postoje ekonomski razlozi za takvu odluku.
Ma na entitetski nivo zabraniti javnim uatanovama da kupuju lijekove u federaciji nek se truju po rsu govna.... lahko se to rijesibna entiteskom nivou nek se rokaju govna
Sad ce ih eksperimentalno prinjenjivati na nasem stanovnistvu. Ej tugo koja smo mi prcija. Samo bojkot .
Srbima salju oruzje - a Bosnjacima lijekove ???
ceka njega jedno 50 hiljada negdje samo da potpise. Mora covjek novo auto kupit pustite ga na miru :)
KLIX BRISE KOMENTARE KOJI NISU PROSTI I SMANJUJE LAJKOVE NA KOMENTARIMA KOJI IM SE NE SVIĐAJU !!!!! MISLE KAO I POLITIČARI DA JE NAROD GLUP !!!!
Ima li tuzilastvo u ovoj drzavi? Pa da mali prepotentni ide malo na robiju.
Ja neću ruske lijekove i. A vi uvozite ako hoćete i iz afrike