Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više radnika nego putnika.
Mostar ako želi rast svog aerodroma, morat će ga prodati nekoj stranoj aviokompaniji ili će hercegovačko gospodarstvo morati iznjedriti neku privatnu aviokompaniju s tri, četiri aviona u floti koja bi Mostar povezala s destinacijama koje najviše gravitiraju prema Hercegovini. Ove subvencije mi nemaju smisla.
U Zagrebu ima par privatnih aviokompanija. Privatna aviokompanija nije nikakav bauk, slično kao i s cestovnim prometom preko autobusa. Vrijeme je da poduzetna Hercegovina uđe u putnički zrakoplovni biznis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocemo porez drzavu mater vam Milione se daje za taj aerdrom a godinama niko ne leti Svi primaju plate a njsta ne rade Sve cemo vam napaltit
Mostar ti spada u gradove koji više uplate indirektnog poreza na jedinstveni račun, a u gradsku blagajnu od strane vlade federacije im se vrati manje. Mostar je taj koji je zakinut za stotine milijuna KM svake godine.
e jesu nasli destinaciju... treba ti jos toliko dok dodjes do vecih mjesta
Forli, nemogu da nađem na mapi? Jel to 12 letova za godinu? Ipak veza da svijetom je preko vrata Bosne - Sarajevo.
Odrase nas parkingom po dvoristima zgrada da izmire aerodrom.Dole nelegalni parking i rastjerajte bandu koja koci aerodrom.
Pa sto ne ide let Mostar Sarajevo Beograd i obrnuto u 3 ujutro kad vec ide iz Sa? Iz Bg se moze jutrom svugdje po svijetu. Medjugorje bi milionski bilo posjeceno.
Ma nije moguće! WoW jel ima ovo?
Bukvalno odes6na ovu stranicu da vidis karte i tamo stoji Mostar Međugorje, eto o kakvoj linij se radi..
Pa dobro. To im i jeste visemiliunski biznis i to od prije rata. Kao da u meku ides da bi gledao grad?
Jaka linija nema šta..
Leti ali koliko ,mozel sam sebe održavati .
Za veceras najavljen snijeg u Mostaru
Izgleda da se konačno opet nekome gospa ukazala. Od ovih naših putnika nema in tako neke velike koristi, oni kupe Karte samo u jednom pravcu
Jes mi bilo dobro u aviJonu. Sam samcat bio.
Koliko (MI) plaćaju Italijanima da leti ?
Ma neka lete do Medjugorja
Gasi to govno i daj da lokalni seljaci posade mandarine ili krompir pored piste. Više će zaraditi od HDZ-ovog aerodroma sa kojeg je u januaru poletjelo PET putnika
Sezonska, a redovna linija?