Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne bi osjetio dodika, osjetio bi sanadera, ako neces njih osjetices ove iz federacije i njihovu taxu na gorivo i putarinu prema zenici. sjasi kurta da uzjasi murta.
Strateski praavi odradjen ,poso , ma milina , eto ja prvi osjetim po svom dzepu..Dodika za predsjednika BiH
strateski dobar posao za ruse, a poguban za bih. naravno bolje i takva nafta nego otplacivati inine kredite. u svakom slucaju smo donji. :@vuk to je cijena sirove nafte, ali se dobar dio nje preradi i proda, sto povisi cijenu i zaradu bar za 50%.
Braca Rusi ! :) Strateski dobar posao Dodika sa Rafinerijom definitivno !
7,4 mil dnevno puta 70 doalra za barel koliko je danas, puta 366 dana i dodjemo do nesto manje od 180 milijardi doara godisnje bez povecanja proizvodnje i vece cene nafte koja je dolazila i do 140, plus unutrasnja proizvodnja i prodaja za trziste od 130 mil stanovnika ( 40 din litar eura iliti nesto manje od marke, heh, neke zemlje jednostavno imaju srece.