Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nam ne objavite spisak pumpi nek narod zna gdje netreba sipati gorivo.
@Pelegrini Znam da treba bojkotovat hifu. Da im je najkvalitetnije gorivo necu sipat kod njih.
@Pelegrini Nema dovoljno mjesta ovde na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako litar benzina 2,20KM...?!?!...Juče cijena u TK 1,86 KM i takva je već dugo,u KS cijena benzina je 1,71 KM (prošli mjesec)...Dajte prave informacije,nemojte biti amateri...!!!
Sta mislite zasto se ne uvodi eliminatorni eko test prilikom tehnickog pregleda??? Potpuno nova auta ne prolaze eko test!!! Naftni lobi ne zeli eliminatoran eko test jer ovako mogu da nam prodaju smece pod gorivo.
Kakve su ovo cijene goriva u ovom tekstu. Ovo je samo prekopiran tekst od prije par godina. Jbt, kakvo novinarstvo!!!
Samo na INI sipat, i nema problema.
A za moju Teslu imali struje tamo?
Licno sam se uvjerio da i u pojedinim drzavama EU sipaju ne lose nego katastrofa lose gorivo...Slovacka, Madjarska
Živim na granici FBiH i RS-a, razlika možda 10km između pumpi, u RS 1,69 benzin a u FBiH 1,96.
VRHUNSKO SAMOUNIŠTENJE SOPSTVENOG MOTORNOG VOZILA SA PROIZVODNJOM GORIVA KATASTROFALNOG KVALITETA MOŽETE POSTIĆI NABAVKOM ONOG OPASNOG EKSPERIMENTIRANJA U TAKOZVANOJ RAFINERIJI PANČEVO U TARIGUZIJI (ČETNIKIJI) [DIGUJOČMARIJI].
REALNOST JE OVAKVA: Prosječno rusko gorivo je sličnog kvaliteta kao i na svjetskom nivou, ali ono što sami sebi rade pandur četnici (takozvani srpski policajci) predstavlja munjeviti način da uništiš sopstveno vozilo, ponajviše motor.
Sad ce dodik referendum
Koje pumpe oni kontroliraju kad im je cijena 2,10 i 2,20 KM ...???
SLUŽBENA MOTORNA VOZILA: Pandur četnici sami sebi (dobrovoljno) uništavaju otpacima od kojih su još opasniji oni koje sami sebi naknadno primiješaju.
Normalno da se kvalitet goriva u SDA Fekalistanu poboljšao pošto je nestašica vode, pa nemaju sa čim da mešaju...
Imena Rodjo,imena pumpi
Ovakav drzavni aparat na svim nivoima, ukljucujuci javne kompanije i sve one koji se naslanjaju na budzete od opstinskog do drzavnog se ponasa kao parazitsko tijelo tj kao zlocudni tumor. Sto ga vise hranis on je sve veci. Zbog toga treba smanjiti dotok sredstava, ukljucujuci i neodobravanje akciza na gorivo. Stvarna i dodana vrijednost u nasim drustvima se stvara negdje drugo i te ljude i firme treba stimulisati.
Kaže gorivo uglavnom zadovoljava standarde,.... A ne kaže da su standardi praistorijski,... u Evropi godinama zabranjeni. I ko qurve sute i neće da objave na kojim pumpama je gorivo lošijeg kvaliteta. Koga stite? Potrosace nisu. I garantiram da s gorivom nasutim vec u Hrvatskoj ili dalje na zapadu se moze preci barem 80km vise po tanku.