Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Dok Sda/Df/Sbb jos nisu zabili eksera ili uzeli lopatu u ruke.
ima hajra od university of sokolac, vidiš ti
bezbeli ovo Sarajevo iz pepela uzdignuto izgradila trojka hahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve "TRAČNICE" valjda u Bosni imamo riječ za to. Šine. Druge poznate riječi koje smo prestali nekim čudom koristiti su: KESA, OPŠTINA, FIZIČKO VASPITANJE...
Kad mi kaže "vrećica" na kasi, ospem se. Ima samo papirna vrećica i nema ručke. Sa ručkama je kesa. I "skupćina općine" - osip odmah. Sad "klix" nameće i "tračnice". To je zato nepismeni svijet se opismenjuje na "klix-u" a ne u školi.
Kladim se da će zaboraviti staviti sloj gume između metala i betona kako bi smanjili zvik za preko 40 dB
Bravo!
Svaka cast .... ono sto mi vidimo ide profesionalno.... a naravno da ne treba dati GRAS-u vise nista a pogotovo ako formirate novu firmu.... Mlade, postene i cestite ljude ,strucno svestrano osposobljene i napravite novu firmu.
Brzo su ih demontirali a kad ce nove montirati to cemo vidjeti
Samo neka se nešto pravi. BiH za vrijeme vladavine SDA u trajanju od 30 godina nije napravila metra pruge. Bilo kakve.
Ovo ko i gradnja autoputa. Zasto samo 3.5km kad je vec obustavljen saobracaj. Trebalo je uraditi u cugu bar do Cengic Vile. Ovako ce se razvlaciti godinam uz mnoge obustave po 2 mjeseca.
OPET U KREDIT,STOKO,KO CE TO SVE VRACATI,U KS,NEMA NI JEDNE FABRIKE,ZIVI SE OD KREDIRA MMFa,DRZAVA U BANKROTU,PRIVREDA MRTVA
A zamislite da odu pod zemlju i oslobode ono jada puta od tramvaja... Naučna fantastika za kasabu kojom vladaju eksperti iz Travnika.
E čuj, zamisli da tramvaji lete... Što ti je ljubomora. Odakle si Bgt, vjerovatno iz neke vukohebine?
Kineska firma - Bpsman ;)
Kakvo pranje para, a gdje su ti kinezi?
Super
Novi tramvaji ne idu ovakvom GRAS-u jer ce ih onda Porezna oduzeti i prodajom namiriti dugovanja.Da ne "nestanu" kao ona firma sto Premijer nam ne smije reci o kojoj se radi...
Da imate imalo mozga sine bi izmjestili u krajnju desnu traku na asvalt, za koristenje, taxi vozila, tramvaja i hitne pomoci, a na mjestu sina dodatnu traku i time bi rasteretili kompletan saobracaj u ks. Al nemate vi dovoljno pameti za to.
Auu, pa to ti je druže dupli posao. Ti si pravi SDA kadar
a sta cemo sa zelenom povrsinom?
Konacno, sve pohvale, radite i za kritike ne marite sve dok se rezultat vidi.