Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najdosadnija cesta u Bosni, konacno da se nesto pokrene.
Opet vidis nekog dijela, samo rascjepkaju da se sto vise para ukrade i da jedno 6 predizbornih kampanja se hvale...
I prave onaj najjednostavniji dio, gdje je livada, a dio od petlje do Viteza ce gradit 100 godina minimum
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja smo mi vukohebina. Nismo 3 grada u drzavi povezali sa autoputem. Promasene investicije. Grade se brze ceste umjesto autoputevi. Zalosno ali istinito.
Lasva - Nevic polje je vrlo zeznuta dionica, ne znam kuda ce proci, moraju se zaobici sva ona sela uz Lasvansku dolinu. Usput treba zavrsiti i cestu Zenica - Vitez preko Vjetrenica
@gooUser1576687426 Autoput je NAJVEĆA PROMAŠENA INVESTICIJA u FBiH !!! Za dvadeset godinja izgradnje, ni jedan POZITIVNI ekonomski efekat nije POSTIGNUT !!! BENEFITE od AUTOPUTA su osjetili samo POJEDINCI koji su se DOBRO OBOGATILI na ovom PROJEKTU, dok oni stvarni ekonomski efekti su pogodili GRAĐANE koji se od tih BENEFITA masovno ISELJAVAJU !!!
Dakle, gotovo za deset godina... mnogo tunela, mostova...
Hajde neće li krenuti, pa da se poveže i sa Bihacem
Jedno 800 metara al u tri lota
"dijela" onda neka _|e6eba drzava vrati 1970 Mln maraka iz akcize narodu, narod daje sve drzava vraca dijela cesta. Ddzava je jeftina Q|_|r\//\.
HERING ima velike šanse na ovom tenderu. Zašto? Pa eto zato.
Kakva brza cesta. Trebaju nam dobra željeznica za voz i metro.
Kako je kazao jedan komentar, ništa bez vizualne prezentacije.
Objavili teneder za izgradnju brze ceste u dijelu za koji su sami rekli da nece biti brza nego magistralna, znaci nista i dalje nego samo obnova starog asfalta, pustite suplju pricu, jos u godini kad su izbori.
Jel' moguće?
Treba autoput. Uvjek gužva na tu pravcu, i gužva kod fisa isto.
Šta je sa cestom Sarajevo - Tuzla kad će tu cestu raditi? To su dva najveća grada koji su spojeni cestom iz 1950tih godina. To je užas kako izgleda. Sram vas i stid bilo Ko god je u vlasti da se ovakvim putovima drnda
@tajfun2018 Pravac Zavidovici - Tuzla ima možda najgori putevi u bih.
Na djelu jel 900 metara :))))
Jel ima gdje mapa kuda ce ici ova brza cesta
Slovenska Lašva