Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj veze s dodikom pa to je mašina za pare, 50 miliona maraka za dvije godine je negdje pisalo da su uzeli para na tenderima (pare građana ove države), inače vrlo omiljena firma klixu zbog plaćanih članaka.
Sad će Prointer instalirati crack-ovani MS Office, Skype, Outlook u vladi... Bitno je da radi, jbeš certifikat 🤣🤣🤣
Moze kljuc u bravu sad...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma ja taće američke sankcije kaze vepar necu ja ic u Ameriku hahahaha (smije se)
Cuj Majkrosoft
Napravice oni svoj Microsoft Nemoze im niko ništa…🥴
Ide sad uzimanje para za obuku vladinih sluzbenika za prelazak na Ubuntu ;)
Ovo vec nije sala
Bolje da su se navrijeme skinuli sa sky aplikacije to će im biti još gore!
2 minute napisat prijavu Cisco-u [email protected]
Sad NSRRSRS na vanrednoj sjednici donijeti zakon da svi u tom entitetu moraju koristiti crackovani MS Office. Inspektori će pratiti da li je neko kupio ključ i kažnjavati zbog saradnje sa Amerikancima koji su Dodika stavili na listu i bombardovali Beograd. Miletova osveta će oboriti na berzi dionice Microsofta.
SAMO DERI MAFIJU DOK GOD NEPOCNU POSTENO RADITI ZASTO SU PLACENI MISLIM NA DODIKA I 99% njegovih pristalica koji su korumpirani da su i ikonu laznu pokusali podvaliti braci rusima fuj bagro seljacka.
Sad mogu skupa sa klix-om cijepati drva..
Dodikov kum radi za Elektroprivredu BiH. Vrše daljinsko očitanje mjerača el energije. Milioni.
Radi i Cvijanovickn stariji sin u Elektroprivredi. Sjecam se da je imao najlosiji prosjek ocjena i primljen, kako ga je mama branila u medijima.
Pocetak kraja
Trebao bi neko ovo objasniti Legitimnom posto je on govorio da ne vidi nikakve razlike izmedju novih i starih SAD sankcija Dodiku.
Zar se u RS ne koristi isključivo ruski OS na kompjuterima....
Sta su cekali sve ovo vrijeme........
hahaha Eno luda Gorica pise stihove Escobaru hahahaaa nemoguca je. Sad ce joj popucati savovi i silikoni od stresa pa ce opet izgledati kao prije 10 ak godina. https://novi.ba/clanak/303335/evo-ko-je-muz-gorice-dodik-velika-faca-u-gradu-upoznajte-zeta-milorada-dodika