Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jarane 300%, pa Sarovicu otvori samostalno stranku i kandiduj se za predsjednika imas moj glas.
Haha bravo. Dosta nam je više šuplje politike "iz šupljeg u prazno". Hoćemo da se svađamo oko načina podizanja ekonomije a ne oko krvnih zrnadi!
Sarovic je to davno javno priznao..za njega postoji samo RS ..ovo je sve samo jacanje RS da bi postala odrziva..ekonomski odrziva... Ali sto se mene tice..ima podrsku...a nek se cijepaju na milion komada ako hoce..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
u nevolji se poznaju prijatelji, za neprijatelje znamo
Znete kako to ide, uvezemo meso iz Njemacke, Poljske, Holandije..( primjer: ...mesna industrija Bajra) po cijeni od 4,5 do 5 KM s kostima, pangluje se, obradjuje se, turcima ide cisto meso bez kosti pa 15 eura po kg, a nama ostaje obrada i ide u cevape, sudjukice, sudjuku i kaze domace. Neka narod zna
Ne treba ići na varijantu da tuzlanski aerodrom preuzme posao od banjalučkog, jer to je onda put ka razdvajanju i pogrešna opcija. Ključni problem je što mi nemamo dovoljno mesa i to treba rješavati, kako bi cargo posao oko izvoza mesa (a trebamo se nadati i drugih roba) bio dovoljan i za banjalučki aerodrom, i tuzlanski, i mostarski. i da nešto ostane i za sarajevski, a onda u budućnosti da se iskoriste piste i aktivira i Bihać. Ako će se tući oko ove jedne kosti, koja postoji što se Turska sažalila na siromašnu "braću", ugasimo svjetlo i razgulimo svi.
krenulo nas... gdje ce nam biti kraj... 😊😊
Bojkot hrvatskih proizvoda sto je mogue vise
neka cvijeta bar šta bilo
Ne razumijem zasto se mi trujemo argentinskim mesom, a svoje kvalitetno saljemo u Tursku? Kako smo sebi dozvolili da nas proizvod na nasim policama bude toliko skup, da kupujemo argentinsko meso. A isti taj proizvod izvozimo u inostranstvo po bezveznoj cijeni. I koja nam je fajda od takvog izvoza kad puno vise uvezemo mesa? Ali eto od neceg se mora poceti.
Moj drug radi za jednu poznatu mesnu industriju u BiH. Licno ide po smrznuto meso, dobavljeno iz argentine i brazila i dovlaci u fabriku, gdje se dalje preradjuje i prodaje nama naivnima, pod parolom domaci proizvod.
pa jeste nepismeni i nedorečeni u PM...ako je samo 1000 tona a otkup oko 5 KM onda je to oko 5 miliona što je mizerno...
DA LI SE TO IZVOZI SVINJETINA ????????????
kupujul zivu prasad ? ... ja kontam da im izvezem za bozic .. moze i poklana men svejedno
DOK FUKSE HRANE PAŠČAD I PLAČU ZA NJIMA....."LIFE IS LIFE"....SVAKI JE ISTI, OSIM MUSLIMANSKI, ON NE VRIJEDI NIŠTA JE LI? http://i.imgur.com/MhJAiuU.jpg
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
ja bih volio da je ovo meso koje je ovdje proizvedeno ali strah me je da je ovo uvezeno pa potom izvezeno u tursku ...
Što ne objave koliko je iz Turske uvezeno roba u BiH
...iz Turske i treba uvoziti,a ne iz hrvatske...stop uvozu hrvatskog smeca!!!
HITNA UPONOĆ! SMRDIN SE RAZNIO PAŠTETOM MOLIM NEKOG SA OŠTROM ŠPARTLOM DA GA ZGULI SA ZIDA KO TAPETU
ode bosanski Brijezonja na turski halal hastal. njemu ne trebaju eu certifikati i hrvatski blagoslov.
dobro Šaronja :)