Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to placeno. Svi građani BiH višestruko plaćaju autocestama naknadu, a pojedini dijelovi su potpuno zanemareni. Na primjer, Krajina. Ništa nije izgrađeno i stanovnici nemaju nikakvu korist od autocesta FBiH..
SDA izdala Srebrenicu u ratu a u miru krajinu
Slažem se, potpuno potpuno su zaboravljeni a najveće patriote Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve cemo dobiti od autocesta, samo zenicku zaobilaznicu nikako.
Biće, biće ......... još je rano, ali aBg za jedno 10-tak godina kada sve nalegne kako treba. Ako klizišta dozvole ...
Nije mostove, nego jedan most i ne dobija nego autoceste financiraju vracanje (po zakonu) u prvobitno stanje jer hiljade kamiona unisti asfalt na cestama gdje takvo opterenje nije predvidjeno
Ima li rokova, ovaj most stoji vec 5 godina nezavrsen
26 godina se pravi auto put napravili auto put sarajevo zenic ljudi naprave pod morem auto.put nasi nisu u stanju na suhom.napraviti
Ko želi u oblaku željezarskog dima prošetati od naplatnih kućica do Hifinog naftnog terminala, eto mu prilike.
I bilo je vrijeme
Biciklisti da se ukljuce, te raja sa prijedlozima za stazu.Neka se manu ' gradjevinci ' betoniranja prirode.Imaju alternative, koje su bolje, kvalitetnije i nadasve sigurnije za ucesnike saobracaja...u ovom slucaju biciklista.Naravno, stiteci sebe, stitice i pjesake.Svi za jednog/JEDNU, jedna/JEDAN za sve...Mic po Mic 2014-2021.
Tuzla i Bihać od autocesta dobijaju 🖕🏻
Znica se gradi ja sam rodjeni zenicanim oozdrav iz nemile
skontali da se puste megalomanskih projekata tipa zenička zaobilaznica i umjerili se realnim ciljevima kao što su izgradnja kozijih staza
Zasto ne napisete da ste dalekovod izmjestili kako bi Fudo svoju zemlju, a koju je prethodno uzeo od drzave, pretvorio u gradjevinsko zemljiste i prodao investitoru. A most ste napravili kako bi HIFA OIL imala direktan pristup terminalima sa koridora, koje je dzaba dobila od drzave, i put i terminale. Lazete na. Objavkjujete placene clanke. Nismo mi ovce.
Jeste primjetili kako su kod nas vrijednost radova uvijek zaokruzene cifre. 550000, 45000…bagra samo ofrlje lupi broj. Onako odokativno.
Hoćete li u Krajini ulagati šta? pitam za kuma.
Naravno da hoće. Eno pravi se migrantski centar za razne pakistance. Krajini pakistanci, a okolo Sarajeva investicije koje i Krajišnici plaćaju. Ovo nikako nije fer, a dobro nije 100%!!!!
ovdje neko laže, mislim da su ovo sve projekti gradonačelnika Fuada kralja, a ne kako se u ovim tekstovima spinuje..
Tuzlanski kanton još nema ni 1km autoceste, a najviše sredstava za gradnju auto cesta dolazi upravo iz tog kantona. Ali bitno je da oni taj novac ulažu u izgradnju Zenice!
Pa levatu preko zenice ce se i ici u Tuzlu, nece graditi po jedan autoput za svaki grad.
Laž na svakom koraku. Jeftini fazoni za malogradjansku sirotinju. BiH je propala vukojebina. I jos gore propada. Narode krajnje je vrijeme.