Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vas bude stid, klix plaćenici. Toliko o vašem "nezavisnom" novinarstvu !!
Postavlja se logicko pitanje, sta vise steti drustvu u cjelini...ugalj ili duhan?
Pa sta hoces da kazes, jel to ti podrzavas ovu nebulozu od zakona
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosta lobiranja. Dosadni ste
Klix placen od duhanskog lobija ne odustaje - pusenje je zabranjeno i u ostatku Evrope i nisu propali! Puna podrska zabrani pusenja u zatvorenom!
Može. Bolje i to već da liječenje raka plaćam.
Samozvani analiticar i Klix u sluzbi duhanskog lobija
ZABRANITI PUSENJE!!!!
zabranite pusenje u svim javnim institucijama ovi pogusise ne rade nista samo puse
Ja, ekonomskih stručnjaka u P.M! Zašto bi došlo do smanjenja budžeta? Zašto se to nije desilo u zemljama koje su to davno uvele? Uhljebi će svakako povećavati namete, jer valja vracati dugove, nevezano za nove zakone...
Koje glupane oni puštaju da komentarišu. Kakvi novi nameti zbog smanjenja prihoda. Treba uplatiti dodatak prvo Vatri i Kibetu oni su nekako pošteni ugostitelji...
Možda da više ne zabranjujete ni kokain i heroin. Ovo bi omogućilo i cvjetanje drugih djelatnosti naslonjenih na trgovinu narkoticima, kao što su proizvodnja droge, trgovina oružjem, prostitucija, trgovina ljudima... Šta kaže ova "struka", koliko bi se budžet napunio od poreza i akciza na sve to?
Klix placen od duhanskog lobija ne odustaje - pusenje je zabranjeno i u ostatku Evrope i nisu propali! Puna podrska zabrani pusenja u zatvorenom!
dan-danas imam trag na ruci jer sam stajala iza zene koja je drzala ruku spustenu a u njoj cigareta. ona krenula unazad i fino me opekla. ostao mi žar na ruci. zena se jeste izvinila ali sta ja od toga imam? prema tome, nije samo duhanski dim stetan, ima toga jos...
Kome platiti? Boli me neka stvar za duhandžijama i cuclatorima nargile. Pare će se vratiti kroz manja ulaganja u zdravstvo jer će biti manje bolesnika. Za ćumur i čadila - vozila se slažem i to pod hitno zabraniti ili uvesti registracije 3/4 puta skuplje kao i plaćanje eko takse prilikom kupovine ćumura pa neka vozaju i lože sumpor materi..
Hoćemo akcize na kruh i paštete!
Prije nekoliko godina sam bio u Becu u autobusu, koji je vozio putnike iz aerodromske zgrade do aviona ba pisti, koji je u 20:30 sati trebao da poleti za Sarajevo. U skoro punom autobusu bila je i jedna mlada zena, stara najmanje 30 godina, koja je nazvala telefonom jaranicu u Sarajevo. Ona je rekla svojoj jaranici: "Evo sam ti moja cijeli dan bila u EU. Zamisli, nisam nigdje mogla zapaliti cigare."
Stvarno "KLIX", mora da vam neko placa ogromne iznose da pisete ove gluposti, duhanske proizvode treba poskupiti do bola, strogo zabraniti pusenje po svuda, sa cijljem da se probudi svijest kod gradjana da prestanu pusiti, to bi bila prava usteda za privredu da imamo mnogo zdravije stanovnistvo i prostore u kojima se mozemo svi kretati, alergicni, srcani bolesnici, djeca, plucni bolesnici itd.....
prvo zdravlje !!!!!!!!!!!!!!!
Zabraniti svaki primitivazam a pušenje je na prvom mjestu.