Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je tek pocetak, uskoro necemo imati gdje smjestit turiste.
Srbija Film Festival. Od toga Sarajeva ste napravili Сарајево, mamu vam jugoslovensko-sumadijsku!
izdas stan i odes na selo.kod rodbine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SFF je pokazao da ugostiteljski objekti ne postuju drzavu. Niko ne kuca pdv racun!
Svi smo mi pošteni sa naše strane gledišta, da držiš i ti lokal sa takvim prometom gledo bi malo negdje čačnut.
Сарајево Филм Фестивал
Suplja,praznih stolova bočo u Barometru u Operi sto nikad prije
Definitivno događaj koji najviše doprinese turizmu u Sarajevu, samo molim vas ne stavljajte 2019. godinu u usporedbe bilo čega.
Koji primitivizam i negativnost u komentarima. Bravo za SFF, grad je uvijek pun, a tokom festivala pogotovo!
Ovo su obicne gluposti sa brojkama. Dolazi dijaspora 90% koja bi ionako dosla u Sarajevo. ovako jedino što planiraju datume sff. Koji to turisti dodje radi film festivala. Pa u Cannes-u i Veneziji ne dolaze radi festivala a ne ovdje.
Toliko noćenja ne pravi BL za čitavu godinu
Eh da nije čiča Draža prošetao crvenim tepihom bilo bi još bolje.
Turisti iz Emirata dosli maksuz zbog festivala. Zamisli kakvi su to likovi u toj jadnoj Turistickoj zajednici kad oni izadju u javnost sa ovakvim podatcima, kao da smo mi s grane pali. Ludilo.
totalna glupost i bacanje novca... hrle Kuvajcani i Emiracani da gledaju rumunske filmove u Sarajevu.
Niste vi s grane pali, a Boga mi niste ni pismeni vidim, ali bi o tome gdje se i kako trebaju trošiti pare, kao i o važnim gradskim projektima. De ba...
Sta baljezgate vise o cetnicima kompleksasi jedni primitivni. Nije niko prikazao film o cetnicima. Produkcija predstavila svoje projekte.. Jedan od njih je takav film. Ima svako pravo predstaviti sta radi, to je bit Cinelinka. Ako ti se svidja projekt, podrzis ga, ako ne, ne podrzis. Jeste vise papcine, uhvatili se cetnika kao da nije bilo fes
Draža jb Valtera i odmah turizam skoči.
Mihalisa Katsurisa neka bije sram, nije ga ubo purger, izbo se je sam!
Bravo SFF ekipa, vi sve svjetlo ovog grada. Kada bi svi radili kao vi gdje bi nam kraj bio.
u Velikoj Srbiji
Svaka čast, Sarajevo najljepši Evropski grad! Prstolnica kulture! Nešto predivno iz Sarajeva da obiđe svjet! A ne primitivizmi i seljakluk koji trpimo ostatkom godine!
Fuj!!! Imali su što i vidjeti,veličanje Dražinovaca.
ne rise.
Ovi sda botovi ja mislim i za ovaj pozar u Kanadi krive trojku. U Sarajevu vise nece pobijediti sda pomirite se sa tim. Fokusirajte se vi na gornju maochu
statistikita