Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti je švabo...
Pitajte Amera koliko odštete je dobio za manipulisanje svog fauvea a zatim upitajte nekog Švabu sa sličnim autom. Mislim da samo dva naroda svijeta mogu do bola trpiti svoga vođu, Švabe npr. svoga Adolfa do propasti, a Bošnje.... oj Bake, kako ide trpaona...
Gospodo evropljani ako zelite cist zrak od mediterana ka unutrasnjosti nasa cijena po glavi veteran dizela je 50 milja eura. Sve dok ne platite trovat cemo vas do sudnjega dana jer smo sve vase krseve prebacili za sitnu lovu u BiH. Ko se zadnji smije naj sladje se smije
Sa ekoloske strane kakva je to logika, nude novi za stari a sta sa starim opet osade nekome da ga voza i dalje zagadjuje i truje zemlju pa bilo u de ili BiH ili negdje drugo, znaci opet ce zagadjivat kao i do sada samo jos jedno auto vise! Na kraju samo profitira VW jer ce mozda udvostruciti prodaju!!
Ja ba vratis im auto oni ga procojene na minimalni cijenu pa ko fol fobijes 5000 sto se vecinom rabat i dobija. Cista prevara.
😂😂😂
Tako i treba, dajem golf 2 za nova kola od 40 000 eura :D
Hahahha lopova. Pa na Touareg Masaj je dugo bila akcija 10 000€. I sad narod bide mislio da je dobro prosao a ustvari nisu nista specijalno dobili. U auta za 80000 € je 10 popust nista.
@Berserk I za koje pare ce ti odkupit staro auto. Uvijek je bolke prodat aito solo za bolje pare nego ga dati za smijesan odkup.
@Bersek, sta je ovo Masaj? Mislim znamo svi sta je Tuareg. Pa ako moze samo nam reci za ovo Masaj?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
paša možel vamo jedan u bosnu?
"Majbah pulman" teba da je orjentir mladim ljudima u finansijskim ciljevima a meni penzosu dobar i ovaj "Passat karavan"!
A sve ovo napravio cisti arijevac, casni i posteni svabo.. novac je najopojnija droga.. nema dalje
@Svercer prevario svabo 100-ne hiljada ljudi.. izduvni gasovi uzrokuju rak (davno dokazano) a svabo to svjesno uradio zarad $$$... nekad prodjem pored novog WW auta koje stoji u mjestu, motor radi.. zagusi samo tako, a novo.. pisac rekao:)
Mom golfu nikad nista.nije bilo.osim sto.je.jednom samo motor.otiso turbima zamajac i lezajevi i jednom mjenjo diskove