Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace imamo razvijenu industriju kao Turska pa se ocekivao ujednacen odnos
Ali ocekujete da turska otvara pogone u BiH, ali vidi cuda, prijateljska Turska, to otvaraju po neprijateljskoj Srbiji!
pa nemamo ni ko EU, pa imamo preko 80% pokriven uvoz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je Bakirova politika i "pamet".
Tebi Bakir krivac za tvoju nesposobnost idi za Deutschland I cisti WC ako ti je tako muka u Bosni
Dok glupi bosnjo shvati da su mu veci prijatelji zemlje EU pa i hrvatska i srbija nece imat ni gaca na guzici, a kriminalci koji ih huskaju(SDA) i izetbegovici koji ih pljackaju zajedni sa turcima se bogate!
Nije samo u slucaju Turske tako.
PA OVO JE CILJ SVAKE DRZAVE U EVROPI DA DRUGI RADE A ONI PREPRODAJU. SAMO VI RADITE
Pa kako cemo izvesti kada je EUR/TRY @ 14,00, a bio je 7-8 prije godinu dana. Ne znam kakve da imamo povlastice, izvoz u Tursku nece biti moguc, jer nismo konkurentni. Ali to je plan Turske, smanjiti uvoza povecati izvoz.
Bakire,Bakire.....lažove stari!!!
a iz srbije i rvatske zohari, koliko ste vode popili iz tih neprijateljskih tvorevina?
@mba u cemu je problem, pijem ledu i saru, a pijem ih isto kad odem u hrvatsku, ali glupane razmisli malo sta pises, ako si zadojen mrznjom i nacionalizmom pitaj nekog o ekonomiji da ti objasni prije nego li komentiras clanke za odrasle!
Nuklearne reaktore uvozimo jbt
BH izvoz raste vise na trzistima sa kojima imamo dublje veze tipa EU i CEFTE, sa turskom ce se trgovina povecati a BH izvoz ce dugorcno takodjer tamo rasti ali trebat ce vremena da se veze znacajnije ojacaju, nista preko noci.
Nije samo BiH povećala uvoz iz Turske, nego sve zemlje u njenom okruženju. Erdogan je namjenski oborio Liru da pojaca izvoz, jer je turistička godina bila izuzetno loša zbog Korone.
kako nam ga turci uvaljuju, jadnog bosnju i sad gledaju kao svog kolonijalca. ubise nam kralja, otjerase kraljicu, otese djecu, zarobise narod. to su turci tada bili
SDA nas je sahranila, samo što još nismo skontali, ali skontaćemo kroz iduće 2 godine što zbog nestabilnosti što neće niko marke imati.
Pa nije Turska ovdje što nas voli, nego što ima koristi od nas da nam proda svoje smeće
Pa nije Turska ovdje što nas voli, nego što ima koristi od nas da nam proda svoje smeće