Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon čitanja texta čovjek da se prepadne.Kao da neće biti voćke za kupiti u cijeloj BiH.Ili da će kila šljive u najmanju ruku biti 7KM kao što su jagode.Uvijek je bilo nevremena ali sada kao da apokalipsa.Evo sve je na pijacama domaće a cijene kao da je sve uvezeno iz Australije.
@kardelj71 Imau RSu kod njih protivgradna zaštita radi ne uzdaju se u Alaha,jer onje rekaočuvaj se čuvaći te.
Loše vijesti samo jedna drugu sustižu!
Svaki normalan i pametan covjek osigura svoj biznis. Tako i ja osiguram svoj poslovni prostor od raznih nepogoda i stete. Zasto oni nisu osigurali svoj biznis? I sad ce vjerovatno traziti pomoc drzave. Mogu li i ja dobiti pomoc drzave sto mi je led izlupao auto?
A ako do tri godine bude još nevremena?
Sta cemo ako grad padne iduce godine? I one iza nje?
Probajte dati Zekat na poljoprivredne proizvode a ovaj sto balavi o protivgradnoj zastiti nek se sjeti poplave kad im je potopljeno pola entiteta. Svako postupanje protiv božijih zakona donosi nesreću.
to je zbog Fadila kazna
to je zbog Fadila kazna
Neće se belaj spustiti do li zbog grijeha Neće se belaj podići do li zbog pokajanja Trebamo se svi generalno puno kajati i priznavati svoje slabosti. Lijepo je sto vise izgovarati- ESTAGFIRULLAH-Boze, za oprost Te molim
@MH1 Neko se moli Allahu a neko nabavi protivgradnu zastitu pa ne mora da se moli.
Pod hitno da se pomogne ovim ljudima,kad ova kriminalna banda može uzimati lopatom,može i država pomoći voćarima
a osiguranje ?
@testertestni1 E sad si ga pretjerao.... Cuj osiguranje... Sta je sljedece, prevencija i planiranje dalje od nosa ?? Ne ide to tako na Balkanu... Svaka marka za prevenciju je preskupa, dok vrag ne dodje po svoje, onda kuku lele... Koliko ljudi ima osiguranje za kucu ?? Jedno od najbitnijih osiguranja...
Ako ministarstvo saobraćaja i komunikacija zabrani dejstvovanje protivgradne zaštite, radi prometa aviona , treba da budu spremni i svu štetu koji su proizveli svojom zabranom namiriti.
@Radnik1 O kojem aviosabraćaju pričaš.Ne znam osim po neki kargo avion što preleti Bosnu civilnog aviosabraćaja pa skoro i nema.
Strašno fakat. Moze li se uraditi zaštita sa mrežom? To sam viđao po plantažama jabuka u HR?
Nema vise proizvodnje bez mreza protiv grada. Proslo je vrijeme da se uzdas sta bog da.
Jesu li voćnjaci bili osigurani? Imate li protivgradne rakete? Isto pitanje vinogradarima u Hercegovini?
@mudrost1212 Ma kakva osiguranja.To je na na Balkanu nepoznanica.Kada su bile poplave mislim da je jedna agencija iznijela podatak da čak 99% poljoprivrednika nije imalo osiguranje od elementarnih nepogoda.
ja ne znam da li je ikada iko u ovoj drzavi kada je dobro prosao rekao elhamdulila, tipa pcelari ovi poljoprivredni radnici ....samo kuknjava a kada lovu uzimaju usute se