Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kada vise volis robovlasnikeod robova.#izbori
Izađite javno i recite koji su proizvođači osnovnih životnih namirnica podigli cijene? Ako to ne uradite ministar i premijer trebaju podnijeti ostavke. Pa skuplje je ulje, brasno i mlijeko u BiH nego u Njemackoj, Holandiji ili Svedskoj! Sramota.
ovaj se zadnji put nasmijao kad je kojot stigao pticu trkacicu
Ma kontali oni dići će suncokretovo na cijenu maslinivog itd., e šipak, nezasiti vukovi, zarađujete na sirotinji, haram vam bio svaki taj dignuti fening više.
Sve ce na svoje doci, nicija nije zoru docekala...
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👦‍👦👫👭👨‍👧👨‍👦‍👦👨‍👧‍👧👩‍👦👨‍👩‍👧‍👧🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🇧🇦 jedini spas
BANDO KOLIKA JE VAŠA PLATA BAGRO PROKLETI BILI SVAKU MARKU U APOTECI OSTAVILI AKO BOG DA SRAM I STID VAS BILO FUJ
Vjerujem i da ce mnogi glasaci 2022. izmijeniti svoju prethodnu odluku.
Kako vas "AS" Holding grži za uši. Moraćemo, mi građani, da poguramo malo Merkator i Konzum.
Kolika je marža na maskice, gulikože?
Trgovac nece propasti ako ne zaradjuje na brasnu, ulju, mlijeku, krompiru...Vlast mora uplivisati i u cijene piletine, jer mnogim gradjanima je to osnovni mesni zalogaj. Ima puno artikala cija ce marza spasiti trgovce. Dobar dio ljudi ima para i i dalje ce kupovati keksove, ukiseljene sparoge, eurokreme, deterdzente i sta vec.
A Fadila ste ismijavali kad vam je rekao da ne uvodite. Ko vas šiša sada. Šta ste posijali to ćete i pozobat.
SVE PREKO 5kf ZA VELETRGOVCE IZ 10kf ZA PUMPADŽIJE, MARŽE ZA LITAR GORIVA JE PREVIŠE.... OVAKO NA 50Litara/prosječan rezervoar goriva/ ZARAĐUJU 20KM. NA TO SVE 2,5miliona malih vozila i 400.000 teretnih SRAMOTA
Veletrgovci
Sad će opet klix i vojska načertanijskih botova biti nezadovoljni a rušenje ovog prijedloga ide na ruku sam Džambićima i ljudima u direktnoj sprezi sa vrhuškom koja guši radnog čovjeka!
koja vlada fbih? ona kojoj je davnih dana istekao mandat a jos kao fol radi? vidimo jako dobro kako rade, od respiratora, vakcina i sl. brzo ce i ta 2022 doci pa cete na smetljiste propalih politickih stranaka gdje vam je i mjesto