Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodam auto i ostade mi prazna garaža a imam i nešto parica u džepu.Kupim drva i bijeli Smederevac.Naložim i odma pristavim ručak i lonac vode da se grije za kupanje.Svjetlo ne palim, samo otvorim vrata od ložione i obasja mi dnevnu sobu.Na poso idem trolom.Jedem samo povrče iz bašte a meso jednom sedmično( ako mi dođu gosti pa moram nešto stavit na sto).Jel dovoljno od mene?😶
svaki dan barem jedna porodica sa djecom i roditeljima bude izbacena na ulicu u Svedskoj, Danskoj, Njemackoj, Britaniji, Belgiji, Holandiji, Austriji, Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj, LUxemburgu, Ceskoj posto nemaju dovoljno para da plate kiriju i ostale racune. Non stop vijesti o obicnim ljudima koji se plase sta ce na zimu u vezi grijanja. But anyway, have you heard that Ukrane is winning the war? yeeaah.
Rekordi su tu da se ruše
Stanite ljudi, Rusija kupuje municiju iz Sjeverne Koreje... hahahahaahahaha
Nek i ta bagra bahata malo cvokoće zubima dok bulji u Netflix...
Poslije izbora i kod nas slijedi drastično povećanje cijene struje,i do 100%
Cijena prostornog metra drva u Njemačkoj,u OBI-ju 350€
kako je meni smjesno kad napisu gomilaju i ucjenjuju sa strujom rusi evropu a ovi im uveli sankcije gdje su god mogli
Pokrenite nuklearne elektrane debili, stvarno se vidi da glupi vladaju.
A jesi pajac, kako mislis da te nukelarne rade, na vazduh?? Rade na uranijum kao gorivo koje, gle cuda, najvise proizvodi Rusija i Kazahistan :D. Pa braca ameri ne smeju ni da pomisle sta bi se desilo kada bi im Rusi zabranili uvoz uranijuma, zato na uranijum iz Rusije nema nikakvih sankcija.
Habeck je dokazani lazov, ko mu vjeruje i glasa za zelene zasluzuje da placa 3× vece cjene.
Bosna i Herrcegovina ima najnizu cijenu elektricne energije u Europi. Jos bitnije od toga je da ima energetski suverenitet i ne zavisi kd drugih. Sugurno je da cemo puno mirnije uci u zimu nego drugi.
Jest,..ako se ljudi ne pocnu grijati na struju. Onda nam slijedi kolaps.
Mi moramo biti zabrinuti, obzirom da se kod nas zvanicnici ponasaju prilicno opusteno i vjerovatno ce se zapitati na -20 sta cemo sad, ozbirom da zaliha nemamo, struju imamo, ali cemo jegarant rasprodati, a daj boze da ne bude kvarova. Zivi bili pa vidjeli i daj Boze da nisam u pravu.
Sad mi da smo pametni, trebamo iskoristiti priliku, ali na žalost situacija je da će samo pojedinci zaraditi, a državi i narodu .určina. Nikada od privatnih firmi nisi morao otkupljivati državnu šumu za ogrjev, uvijek se uplačivalo šumarstvu. I baš sad od ove godine, samo preko privatnika se otkupljuju drvne sirovine za ogrjev. A ti privatnici pune stranačke džepove.
Svima koji su bili u ratu bez struje,grijanja,vode,hrane je ovo sve smiješno.Jedino što je zabrinjavajuće je to da će ovi naši lopovi povećavati cijene i dalje bezrazložno a sebi dizati plate,a facebook,klix i ostali online ratnici šute ko pichke.
i dobro, u šta da se utakne električni auto kad se kupi? :(
i dobro, u šta da se utakne električni auto kad se kupi? :(
i dobro, u šta da se utakne električni auto kad se kupi? :(