Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak o pokretanju privrede u srebrenici,konkretno u ovom slucaju banja Guber Komentari na clanak u 90 posto slucajeva sadrze reci:genocidas,đikan,banda, pickousti,sta ce nama.pomoc od genocidasa itd itd.To komentarisu tri cetri manijaka tipa srpskijeziknepostoji....sto nije neki problem,ali je evidentan problem podrske takvim komentarima.
Banja Guber jeste mogući pokretač života u Srebrenici... ali ne ovako kako je smislio Radojica... Predratna Banja je bila orjentisana masovnom turizmu...bili su puni hoteli, ali i privatni smještaji, nema ko nije dograđivao i podizao spratove kuća radi smještaja gostiju.... izvori su bili dostupni svakome...a sada je Radojica sve zagradio "luksuznim hotelima", koji će očigledno biti orjentirani visokom turizmu, što znači i malom broju gostiju ... To se mora ispraviti... izvori moraju biti dostupni svakome, a ne da neko izuzetne i dragocjene prirodne blagodeti posvaja... Opasna zamka koji mnogi ne vide... predratni koncept nikako nije trebalo mjenjati... graditi hotele na izvorištima je opasna greška sa dalekosežnim posledicama.. ali nije kasno... treba to porušiti i vratiti u prvobitno stanje... Turiste smještati u grad a nikako na samo izvorište...
Još jedna gramatički neuspiješna priča Klixa.
Nekada su Austrijanci tu vodu izvozili širom svijeta. Ima tu potencijala.
briga me za republikom srpskom.
Divi Radojice, pravi krmak